OPENDEURDAG ZONDAG 24 MAART

De opendeurdag is voorbij en we hebben er van genoten.

Het was een eer om de deuren van ons huis te openen voor zoveel geïnteresseerden. Dank aan alle bezoekers om mee in de vreugde te delen. Dank voor de fijne feedback en de lachende gezichten.

Kon je er jammer genoeg niet bij zijn? Geen nood, onze deuren staan altijd open en er volgen beslist nog vele opendeurdagen. Welkom in ons huis voor levensvreugde!

 

Overzicht workshops 24 maart

Het was fijn u te mogen ontvangen op één van de onderstaande workshops! Heb je het gemist? Geen nood, binnenkort pakken we uit met een vormingsaanbod (lezingen, workshops, trainingen, teambuilding,...) om van te smelten. Meer nieuws volgt. Houd onze website of Facebookpagina in de gaten.

Magneten en Magneetmassage

Wist je dat magneten je helpen om te aarden, je lichaam extra zuurstof geven, pijn en slaapproblemen verminderen?  Heb je al gehoord dat ze je lichaam helpen ontgiften? 

De heilige darm

Hippocrates, vader van de westerse geneeskunde, wist het 2500 jaar geleden al toen hij stelde: “Elke ziekte begint in de darmen”.

Dat heet dan gelukkig zijn

Over geluk is al heel veel geschreven, maar wat is geluk eigenlijk? Is geluk puur erfelijk of kun je dat leren, gelukkig worden?

Ouder/ peuter of kleuter yoga

Ouder/peuter of kleuter yoga is een dynamische en speelse yoga, waarbij de liefdesband tussen ouder en kind centraal staat.
Kom proeven van een kort lesje.

Tips en tricks nieuwsamengestelde gezinnen

Een nieuw samengesteld gezin is druk, fijn, stresserend, moeilijk, hartverwarmend, vol liefde en soms vol ergernis. Ontvang tools voor jullie gezin.

Stress te baas met adem

Wil je meer weten over hoe je met eenvoudige ademtechnieken je stress te baas kan? Eens zin om een ademtechniek uit te proberen?

Introductie Reiki

Reiki is een energetische en ontspannende lichaamstherapie. De behandeling werkt diep door. Ervaar het tijdens deze introductie.

Geweldloze communicatie

Waar meningen verschillen durft het wel eens botsen. Hoe behoud je toch verbinding? Hoe voorkom je misverstanden en conflict?

Introductie wandeltherapie

Hou je niet zo van een face-to-face gesprek? Ben je graag in de natuur? Tijdens deze introductie geef ik kort uitleg over wandeltherapie.

Lezing creatieve dromen en stress

We horen wel vaker dat we best realistisch zijn in het leven. Maar ‘totaal onrealistisch dromen’ opent mogelijkheden.

Intro loopbaancoaching

Wil je (weer) fluitend naar je werk gaan? Eindelijk gaan voor die droomjob? Je krijgt meer uitleg over loopbaantrajecten.

Make & take: van mij voor jou

Wie draagt bij aan jouw levensvreugde en wil je bedanken? We gaan aan de slag met inkt, water en andere materialen om een kaartje te maken.

Introductie leercoaching

Ben je leerling, student, leerkracht of ouder en wil je weten wat een leercoach voor jou kan betekenen? Tijdens deze introductie leg ik het doel uit.

Erkennend luisteren

Erkennend luisteren doe je niet enkel met je oren, maar ook met je hoofd, lichaam en hart.

Nieuwsgierig hoe je dat kan doen?

Green Peel Demonstratie

Wil jij graag het beste uit de natuur voor jouw huid?  Neem dan deel aan de interactieve demonstratie van de 100% natuurlijke Green Peel kruidendieptepeeling. 

Introductie helende instrumenten

Alles is energie. Alles trilt. Soms geraak je uit evenwicht en ontstemd. Een sterke dosis harmonische instrumenten herstellen het evenwicht.

Groei in veerbaarheid

Ieder van ons maakt vroeg of laat lastige periodes mee. Of je daardoor in de knoei geraakt, hangt af van hoe krachtig je de hindernissen kan nemen.

Wil je in de toekomst zelf een workshop organiseren i.s.m. In Harmonie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij coördinator Gerrit Maris (0470 98 44 00) of via info@huisinharmonie.be

Close Menu