anke jacobs

aanwezig op maandag

Schoonheidsspecialiste, kunstnagelstyliste en medisch pedicure.

Je zou verwachten dat ik begin met: ‘schoonheid is altijd al mijn passie geweest”. Maar dat is niet het geval. Wel ben ik altijd al graag creatief bezig geweest. Tekenen, knutselen maar ook breien, haken en zelfs kantklossen deed en doe ik nog steeds graag. Ik heb mijn diploma publiciteitsgrafiek behaald. Toch was het grafische niet iets wat ik mezelf dag in, dag uit zag doen.

Huidconsulent: Société Provençale d’Aromatherapie

Ik heb lang gezocht naar wat ik dan wel wou gaan doen. Toen is de interesse voor de schoonheid ontstaan. Ik startte met de algemene schoonheidsopleiding, een goede basis.

Halverwege de opleiding begon ik me meer en meer vragen te stellen bij de producten die we nu eigenlijk gebruikten. Dus zocht ik mijn weg in een ongelooflijk, verwilderd en bedrieglijk doolhof. De wereld van de natuurlijke cosmetica. Na uren zoekwerk en research, stak er één merk met kop en schouders bovenuit! Het Franse merk Société Provençale d’Aromatherapie. Een supermooi merk! De producten zijn in eigen labo samengesteld en bestaan uit etherische oliën – plantenoliën – Bloemenwaters – hydrolaten en vruchten extracten.

Met Société Provençale d’ aromatherapie gaan we een serieuze stap verder dan de klassieke aromatherapie of andere cosmeticaproducten en behandelingen.
We werken namelijk in 3 dimensies.

Ik leg het je uit:

  • Dimensie 1: Niet enkel werken we op wat we zien ‘het probleem’. Bijvoorbeeld acné en comedonen, … We behandelen ook de oorzaak van dat probleem. Dat is
  • Dimensie 2: de oorzaak. Bijvoorbeeld de lever, vocht vasthouden, … Maar ook deze oorzaken komen ergens vandaan. Dat is
  • Dimensie 3: de oorsprong of wel ‘het terrein’. Bijvoorbeeld nervositeit, circulatie, hormonaal, …

Je kan dus zoveel producten gebruiken op je huid, als het terrein (de oorsprong) niet aangepakt wordt ben je eigenlijk aan het dweilen met de kraan open. Die oorsprong behandelen we met een combinatie van verschillende etherische oliën in 1 flesje. Echte krachtpatsers!

Goed  voor de behandeling van eczeem, acné, psoriasis, allergieën, reuma, artrose, infecties, brandwonden, littekens, koortsblaasjes,… Contacteer me voor een intakegesprek en ik schrijf een behandeltraject op maat voor je uit. 

Meer weten over Société Provençale d’ aromatherapie

Close Menu