dina vierendeel

aanwezig op zaterdag

Ik overwon dankzij een foto

Ik ben Dina Vierendeel, gestart als een fotografe met een missie,uitgegroeid tot een creatief therapeute gespecialiseerd in de therapeutische fotografie/ phototherapy. 

Een observator, ondersteuner die jouw laten kijken en zien. 

Als tiener, kon ik de meeste zwarte periode in mijn leven overwinnen dankzij de helende kracht van een foto. 

Het bood me een houvast en een  nieuwe perspectief om naar de dingen te kijken. Deze persoonlijke groei heeft mijn probleem omgezet in een kracht en passie. Een passie voor fotografie en mensen.

Fotografie als echte spiegel en tool voor groei

In fotografie kan je emoties gaan uiten, een moeilijke waarheid bespreekbaar maken. Letterlijk en figuurlijk gehoord en gezien worden. Fotografie gebruiken als communicatiemiddel, als spiegel, een tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast de fotografie gebruik ik technieken uit de creatieve therapie, we laten het perfecte plaatje achterwege en het proces is belangrijke dan het eindresultaat. We gaan voor echtheid. Jouw echtheid en de kracht van jouw levensverhaal omgezet in de helende kracht van een foto.

Ik ondersteun mensen in ieder aspect van hun levensverhaal. Ik laat jouw bewust kijken naar jouw eigen verhaal en laat je mogelijkheden zien die jij dan nodig hebt. 

Foto’s brengen jouw verhaal naar buiten 

Door jouw verhaal te delen, zelf te fotograferen kom jij met je eigen foto-verhaal naar buiten, en geef dit je “erkenning” die jou een persoonlijke groei kan brengen. 

Jouw verhaal is uniek. Dit verhaal kan gaan over rouw en verlies, maar kan ook te maken hebben met je zelfbeeld.  Het kan een zware gebeurtenis zijn die je overkwam maar waar je nooit durfde over praten.

Jij biedt jouw verhaal , ik geef jouw het luisterend oor. Ik bied jou de fotografie om met jouw verhaal naar buiten te komen.

Wat kan fototherapie jou bieden? 

Het zien van nieuwe mogelijkheden, het zien van aanvaarding het zien van eigen krachten. Het groeien als persoon. Groeien voor jezelf. 

Close Menu