Yoga met Valerie

Op woensdagavond kan je yoga volgen bij In Harmonie. Yoga is een combinatie van lichamelijke houdingen en ademhalingsverdieping. Een les duurt 1u10 en na opwarming dagen we het lichaam uit door op een vloeiende manier verschillende houdingen aan mekaar te breien. Daarna komt een verdiende en ontspannende relaxatie. Yoga is erop gericht je volledige lichaam tot optimale werking te stimuleren.

De positieve gevolgen van yoga zijn een verbetering van:
– kwaliteit van je slaap
emoties en stemming
concentratie en geheugen
bewust leven

Voor wie?
Iedereen die graag yoga wil doen. Heb je al heel wat fijne ervaringen gehad met yoga of begin je het net te ontdekken? Check! Je kan terecht in deze les. We kiezen er namelijk voor om de les in kleine groep te organiseren. Hierdoor is er ruimte is voor begeleiding en verschillende opties – met veel bewustzijn voor de grenzen van het lichaam.

Praktisch:
Een losse les is 12 euro. Via een 10-beurtenkaart wordt dat 10 euro per les. Breng je yogamat en een dekentje mee. Reserveer op voorhand je plekje via https://valerievijverman.be/yoga/inschrijven/

Welkom!

Uitzonderlijk geen yoga wegens vakantie op woensdag 14 augustus 2019.

Hourly Schedule

Day 1

Tags:

Date

jun 03 2020

Time

Er gaan op woensdagavond twee lessen door. Je hebt de keuze tussen de eerste les om 19u00 (tot 20u10) of de tweede les om 20u30 (tot 21u40).
19:00 - 20:10

prijs

12 euro
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
categorieën
Valerie Vijverman

organisator

Valerie Vijverman
Phone
0474541521
Email
INFO@VALERIEVIJVERMAN.BE
Website
https://www.valerievijverman.be
site Valerie Vijverman

Geef een reactie

Close Menu