Heidi Smets

Heidi Smets

aanwezig op donderdag

Een nieuwe start met medische pedicure

Oorspronkelijk heb ik een Grafische opleiding genoten. Meer dan 25 jaar heb ik met hart en ziel in deze sector gewerkt. Na al die jaren was de grote passie verdwenen. Ik wist al lang dat dit niet het pad was dat voor mij bestemd was.

De zoektocht naar mijn bestemming was best een lange weg. Het begon met een tweejarige opleiding tot medisch pedicure in avondonderwijs.

Een nieuwe wereld ging voor me open.  Ik kreeg terug een nauwer contact met de mensen. Bovendien verloste ik hen van pijnklachten. Dat geeft me nog steeds een goed gevoel. 

 

Liefde voor Oosterse therapieën: voetreflexologie en massage

Door mijn interesse in Oosterse geneeswijzen was het logisch dat voetreflexologie mijn pad kruiste. Lichaam en geest zijn één, en dat is ook duidelijk terug te vinden in onze voeten. Door een betere bloeddoorstroming worden afvalstoffen verwijderd, blokkades opgeheven en organen krijgen meer zuurstof zodat ze beter kunnen functioneren.

Doorheen de jaren heb ik veel mensen leren kennen die me geïnspireerd hebben om te doen wat ik nu doe. Eén van deze mensen was mijn, helaas onlangs overleden, massagetherapeut Valère. Jarenlang heb ik zelf ondervonden wat de kracht van een goede massage is. Zijn kennis van Oosterse therapieën was groot. Hij was het die in mij geloofde en mij motiveerde om me te verdiepen in verschillende massagetechnieken, zodat ik de mensen nog beter kon helpen.

Een massage mag nog zo’n deugd doen, maar als het hoofd niet mee wil bereik je met een gewone massage nooit een duurzaam effect. Dus ging ik op zoek naar een behandeling die hierbij kon helpen.

Duurzame verandering dankzij Acces Bars

Een belangrijke tool die ik gebruik om rust en verandering in het hoofd te brengen zijn Acces Bars. Acces Bars zorgt voor een grote schoonmaak van jouw harde schijf. Het veegt je angsten en overtuigingen weg die je belemmeren om voluit te leven. Je krijgt rust in je hoofd en komt weer dichter bij jezelf.

Acces Bars is een behandeling waarbij 32 drukpunten op het hoofd gemasseerd worden. Op deze punten liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder levensthema heeft zijn eigen barspunt. Heb je het moeilijk met slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks, relaties, angst, verlangen, stress,… ? Met Acces Bars help ik jou verlichting vinden. 

Ik streef ernaar om de mensen de behandeling te geven die ze nodig hebben. Waar wenselijk combineer ik verschillende therapieën voor een beter resultaat.