Inneke Van den Ende

aanwezig op vrijdag

Klinisch en gezondheidspsycholoog

Mijn naam is Inneke Van den Ende. Sinds juni dit jaar ben ik klinisch psychologe, nadat ik afstudeerde als master in de klinische en gezondheidspsychologie aan de KU Leuven. In koos ervoor om mij te verdiepen in mijn grote passie, me iedere dag weer mogen inzetten voor kinderen, adolescenten en jongvolwassenen. Ik ga bij In Harmonie met veel gedrevenheid aan de slag met de psychologische begeleiding en ondersteuning van jongeren en hun ouders. `

Samen stilstaan en verdergaan

Wanneer je als adolescent of jongvolwassene stuit op allerlei moeilijkheden, en er zelf niet meer uitkomt, kan het een goed idee zijn om hierover in gesprek te gaan. Zo zou het kunnen dat je botst op moeilijkheden op school of in je studie, in relatie met je jezelf, je gezin of met leeftijdsgenoten. Hier samen bij stilstaan en erover spreken kan je op weg helpen. Soms vereist de vraag om breder aan de slag te gaan dan enkel via een individuele begeleiding. Dit doe ik graag in samenwerking met mijn collega’s van In Harmonie.


Psychodiagnostiek

Misschien rijst bij jou de vraag wel naar het stellen van een diagnose, bijvoorbeeld wanneer er hiervoor wordt verwezen door je school of een arts. Ook dat soort vragen zijn welkom bij mij. Daarnaast heb ik nog heel wat in mijn mars, en volg ik het komende jaar naast mijn tijd in de praktijk een verbredende opleiding in de psychodiagnostiek aan Thomas More Antwerpen.

Verder staat de opleiding tot relatie-, gezins- en systeemtherapeut bovenaan mijn verlanglijstje, en hoop ik deze in het najaar van 2021 aan te vatten.

  • innekevde@hotmail.com
  • 0473 13 16 38