Jasper stockmans

aanwezig op maandag

Waarom ik Effortless coach ben

Als muzikant/songschrijver beleef ik elke dag ten volle mijn passie. Gaandeweg ontdekte ik ook mijn talent om anderen tot bloei te brengen. Daarom wil ik als ‘Effortless Coach’ en psycholoog ook jou bijstaan op je pad naar een vervullend leven.

Maak je levensbestemming waar

-Welke stappen kan je zetten om je talenten een boost te geven?

-Hoe kan je je kwetsbaarheden omdraaien tot krachten?

-Hoe kan je daarmee jezelf en anderen inspireren tot meer verbondenheid? 

Burn-out, psychosomatische klachten, chronische vermoeidheid, sociale angst, paniekaanvallen,… We zijn er allemaal vatbaar voor. We zoeken naar een bestemming in een complexe wereld, maar moeten vaak haastige keuzes maken in een realiteit die veel van ons vraagt. Je leert niet altijd hoe je grote beslissingen neemt in lijn met je echte talenten en behoeftes. In de media wordt ons soms voorgespiegeld wat de juiste keuzes zouden moeten zijn. Vervullend leven betekent nochtans voor iedereen iets anders. Niet verwonderlijk dat we soms beslissingen nemen die niet dienend zijn voor onszelf én anderen. Maar hoe langer je op je eenzame eilandje vastzit, hoe moeilijker het wordt om je echte levensbestemming waar te maken.

Wil je je opties eeuwig blijven analyseren? Of wil je leren luisteren naar je intuïtie? Naar wat je lichaam en geest in vervoering brengt en welke talenten en mogelijkheden er borrelen achter je zelftwijfel? We tekenen je ideale levensplaatje uit. Daarna gaan we op zoek naar wat je nodig hebt om je pad daar naartoe rustig, geduldig en moeiteloos te bewandelen. 

Als zanger/toetsenist/gitarist/songschrijver begrijp ik heel goed hoe creativiteit je groeipijnen kan verzachten. Als je dat wenst, kan ook jouw coaching een creatief/artistiek luik krijgen:

-Hoe kunnen je talenten samenkomen in een creatief proces dat best bij jou past?

-Wat belemmert je in jezelf en je omgeving om in die creatieve flow te blijven?

Mijn aanbod:

-Een (volledig kosteloze) ontdekkingssessie;

Kom gewoon eens langs om vrijblijvend en zonder schroom te babbelen over je wildste dromen. Als je hiermee al geholpen bent: top! Dan is mijn missie al volbracht.

-Een (betaald) coachingtraject;

Wil je na je ontdekkingssessie graag professionele ondersteuning? Dan help ik je met krachtige coachingtechnieken verder.

Binnen Effortless Coaching gaan we uit van 5 principes die je levenspad moeiteloos maken:

-Verbondenheid: Voel je verbonden met je naasten. In die verbondenheid is alles wat je nodig hebt in overvloed aanwezig. 

-Vloeiendheid: Als alles wat je nodig hebt er al is, dan hoef je niets vast te houden. Geef zonder terug te verwachten en neem zonder schuldgevoel.

-Vrijheid: Accepteer je leven, zie enkel jezelf als verantwoordelijk om verandering te realiseren, en plaats daarin je eigen goedkeuring boven die van anderen.

-Intentie: Laat je wildste verlangens toe, maar pin je er niet op vast. Je droom najagen brengt je op een onzeker pad, maar onzekerheid betekent een rijkdom aan mogelijkheden.

-Bijdrage: Je bent zelf je beste bijdrage aan het grotere geheel. Je enige opdracht is dus om je authentieke zelf tot volle bloei te brengen. 

Hoe meer je dit op een steeds dieper niveau leert toe te passen, hoe groter het effect van je coaching ook zal zijn op de mensen om je heen. Je zal niet alleen je eigen waaier aan mogelijkheden verbreden, maar ook voor anderen een inspiratiebron worden. 

Wat heb jij nodig om verbonden, vloeiend, vrij en met al je verlangens en talenten, je beste bijdrage te zijn voor iedereen? Ik ben alvast benieuwd!

Close Menu