christel lenaers

aanwezig op woensdag

Begeleiding voor, tijdens en na uw scheiding

Wil je graag een ouderschapsplan opstellen of een relatie-bemiddeling? Of staat uw leven op zijn kop en maak je samen met de kinderen een moeilijke periode door? Beslis je om te scheiden? Als mediator begeleid ik je met extra persoonlijke aandacht door deze stappen. Samen met In Harmonie bied ik u een uniek All-in pakket aan voor de begeleiding voor-, tijdens en na uw scheiding. Je blijft buiten de rechtbank, ik zorg voor een vlot verloop met snelle afspraken en een scherpe prijs.

Op respectvolle manier uit elkaar gaan

Als mediator werk ik samen met verschillende andere praktijken om uw scheiding goed te regelen. Deze samenwerking is uniek en In Harmonie. Wij zorgen ervoor dat uw scheiding samen geregeld wordt en dat jullie op respectvolle wijze uit elkaar gaan. Het is de bedoeling dat je als ouders na de scheiding op goede manier een nieuw leven kan leven.

Ook bij hoog conflict is er een uitweg

Als mediator streef ik er ook naar om de afspraken uit het ouderschapsplan op een goede manier samen te laten uitoefenen. Als ouderschapscoördinator werk ik ook met gescheiden ouders bij hoog conflict. Ook als conflicten hoog oplopen en emoties hoogtij vieren, kun je er met elkaar uitkomen. Het is belangrijk als je als ex-partner samen ouder kan zijn en de kinderen buiten je conflict kan houden.

Waarom geen hulp zoeken als je het niet alleen kan? Bij In Harmonie bied ik je dit aan, samen met een waaier aan bijkomende ondersteuning.

Neem gerust contact met mij op.  

Christel is ook gastdocente bij PeopleInteraction en docente permanente vorming. Ook voor workshops of intervisies kan je bij haar terecht.