Jasper stockmans

aanwezig op maandag

Waarom ik Effortless coach ben

Als muzikant/songschrijver beleef ik elke dag ten volle mijn passie. Gaandeweg ontdekte ik ook mijn talent om anderen tot bloei te brengen. Daarom wil ik als ‘Effortless Coach’ en psycholoog ook jou bijstaan op je pad naar een vervullend leven.

Maak je levensbestemming waar

-Welke stappen kan je zetten om je talenten een boost te geven?

-Hoe kan je je kwetsbaarheden omdraaien tot krachten?

-Hoe kan je daarmee jezelf en anderen inspireren tot meer verbondenheid? 

Burn-out, psychosomatische klachten, chronische vermoeidheid, sociale angst, paniekaanvallen,… We zijn er allemaal vatbaar voor. We zoeken naar een bestemming in een complexe wereld, maar moeten vaak haastige keuzes maken in een realiteit die veel van ons vraagt. Je leert niet altijd hoe je grote beslissingen neemt in lijn met je echte talenten en behoeftes. In de media wordt ons soms voorgespiegeld wat de juiste keuzes zouden moeten zijn. Vervullend leven betekent nochtans voor iedereen iets anders. Niet verwonderlijk dat we soms beslissingen nemen die niet dienend zijn voor onszelf én anderen. Maar hoe langer je op je eenzame eilandje vastzit, hoe moeilijker het wordt om je echte levensbestemming waar te maken.

Wil je je opties eeuwig blijven analyseren? Of wil je leren luisteren naar je intuïtie? Naar wat je lichaam en geest in vervoering brengt en welke talenten en mogelijkheden er borrelen achter je zelftwijfel? We tekenen je ideale levensplaatje uit. Daarna gaan we op zoek naar wat je nodig hebt om je pad daar naartoe rustig, geduldig en moeiteloos te bewandelen. 

Als zanger/toetsenist/gitarist/songschrijver begrijp ik heel goed hoe creativiteit je groeipijnen kan verzachten. Als je dat wenst, kan ook jouw coaching een creatief/artistiek luik krijgen:

-Hoe kunnen je talenten samenkomen in een creatief proces dat best bij jou past?

-Wat belemmert je in jezelf en je omgeving om in die creatieve flow te blijven?

Mijn aanbod:

Stress coaching – Klinische psychologie

Zit je vast in een stresserend leven? Wil je gaan voor een meer vervullend leven, dan moet je soms iets veranderen. Daarom bekijken we hoe je je pad naar dat leven rustig kan bewandelen. En hoe je daartoe ‘hier en nu’ telkens opnieuw jouw unieke bijdrage kan leveren.

Artist coaching – Creatieve flow

Heb je een creatieve passie? Of worstel je met de onzekerheden van een artistiek leven? Als artiest moet je kansen creëren om je talenten tot expressie te brengen. Maar onder stress zie je juist minder mogelijkheden. Je hebt er als artiest dus baat bij om op een goede manier met stress om te gaan.

Jongeren coaching – Burn-out voorkomen

Ben je jong, maar perfectionistisch? Heb je het gevoel dat je altijd moet rekening houden met verwachtingen rondom je? Heb je het moeilijk om grenzen af te bakenen? In een paar coachingsessies krijg je nu al de nodige handvaten en inzichten waarmee je je voor de rest van je leven verder kan wapenen tegen een burn-out.

Tarief

70 euro per sessie van 1u

Na elk gesprek krijg je, inbegrepen in de prijs, een mail met suggesties rond hoe je je nieuwe inzichten kan toepassen in je leven. Wat er tussen de sessies gebeurt, is namelijk belangrijker dan de sessies zelf. Daarom laten we, naarmate je begeleiding vordert, steeds meer tijd tussen de gesprekken. Zo blijft het totaal aantal sessies en het financiële plaatje beperkt, omdat je zelf meer en meer aan het stuur komt te zitten van je groeiproces. De mails bieden gepersonaliseerde handvaten waarop je voor de rest van je leven kan blijven terugvallen.

Meer informatie vind je op mijn website.