sandra beerten

op donderdag vanaf 1 mei

Soultherapie / Green Peel kruidendieptepeeling / Massages

Als hooggevoelig persoon ben ik altijd vatbaar geweest voor energieën. Energieën van mensen en plaatsen, maar ook voor onnatuurlijke producten en voeding. Voor mij is in de diepte of tot het uiterste gaan vanzelfsprekend. Of dit nu gaat om heling tot op celniveau, een diepgaande massage of voor de beste verzorging van je huid.

Innerlijke balans en uiterlijke schoonheid in harmonie met de natuur, dat is al 14 jaren lang de filosofie van Vitavert (de naam van mijn zaak).

Op welke manier kan ik jou ondersteunen in het vinden van innerlijke balans?

De soultherapie

Bij de soultherapie reis ik met je mee om samen met jou je levenslessen te bekijken en te helen tot op celniveau. Alles wat je ooit hebt meegemaakt, sla je op in het celgeheugen van je lichaam.

Soms trachten we problemen met onze geest wel te begrijpen of te plaatsen. En dat is heel goed. Doch doordat de heling niet plaatsvindt in het diepste van de cellen, kan de pijn of het trauma blijven bestaan of zich herhalen.

De soultherapie brengt je in contact met je hogere zelf en kan heling brengen op het diepste niveau.

Mijn doelstelling is om jou te helpen je meesterschap terug te ontwikkelen, zodat jij een leven kan creëren van geluk en gezondheid.

Jouw hogere zelf weet exact wat je nodig hebt op het juiste moment

Door de taal van je ziel te leren, vind je jouw weg terug naar huis

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om te leren communiceren met hun hogere zelf, heb ik het boek : “Soultherapie – Ontdek het meesterschap in jezelf geschreven”. Meer info op de website

Heb je zin in een zalige massage die zowel zuiverend als helend werkt?

Ik ontvang je graag om je te verwennen met enkele bijzondere massages:

* Kristalmassage en heling

* Magneetmassage

* Soultherapie massage

* Tibetaanse detoxmassage

Wil je graag je schoonheid tot zijn recht laten komen in harmonie met de natuur?

De Green Peel kruidendiepte peeling

Jouw lichaam is je tempel in dit leven, jouw voertuig om te ervaren. Net zoals je geest de beste begeleiding en verzorging verdient, verdient ook jouw lichaam, jouw gezicht het beste uit de natuur. Aangezien ik zelf heel gevoelig ben voor alles wat onnatuurlijk is, kwam ik terecht bij de wereldbekende Green Peel kruidendieptepeelings van Schrammek.

De Green Peel kruidendieptepeeling combineert het beste uit de natuur, met de laatste wetenschappelijke technieken. Wil jij graag een natuurlijke huidverjongende, huidherstellende gelaatsbehandeling die jouw schoonheid tot zijn hoogste potentieel brengt? Neem dan zeker eens een kijkje op de website voor foto’s voor en na. De Green Peel mag ook enkel gegeven worden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten.

Voor wie is de Green Peel Kruiddieptepeeling interessant?

* De Green Peel werkt ideaal bij rimpels,huidverslapping, veroudering, littekens, zonbeschadigde- en een onzuivere, acné huid.

* Deze peeling kan ook met succes toegepast worden ter aanpak van verslapping van het lichaam, cellulitis, littekens en zwangerschapsstriemen.

* Voor mensen die graag er mooi en verzorgd uitzien, maar enkel natuurproducten voor hun huid en lichaam wensen.

Bij Sandra Beerten van Vitavert kan je ook terecht voor workshops en cursussen.

Ik reis met jou in schoonheid en harmonie

Close Menu