Sarah Bogaerts

op dinsdag vanaf oktober

Gezondheids- en vrouwencoach

Ik ben een levenslustige, spontane en vrolijk gezinde vrouw en mama van twee kinderen. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid te maken heeft. In mijn professionele leven zet ik me graag in om andere vrouwen te ondersteunen om meer veerkracht en zelfvertrouwen te vinden.

Je kan bij mij terecht met de volgende hulpvragen.

  • Meer tijd en ruimte maken voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling
  • Stressbeheersing – relaxatie – leren vertragen
  • Leren omgaan met chronische pijn
  • Loskomen van toxische relaties
  • Maak kom af met faalangst – perfectionisme of onzekerheid 
  • Keuzes leren maken die beter bij je passen
  • Aanpakken van hormonale disbalans en ongemakken 
  • Anders leren omgaan met stressgerelateerde gezondheidsklachten

Relaxatie, coaching en voeding

Samen met jou ga ik op zoek naar een duurzaam afbouwen van je lichamelijke en emotionele klachten. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende methodieken zoals relaxatie, ademtechnieken, persoonlijkheidscoaching en voeding- en leefstijladvies.

Via relaxatie- en ademtechnieken help ik je om je lichaam en je innerlijke gevoelswereld opnieuw te ervaren.  Zo kan je meer openstaan voor datgene wat je voelt en denkt.  Van binnenuit wordt dan duidelijk wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Ik help je inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en de invloed ervan op je gezondheid en je ingesteldheid, hoe je lichaam werkt en hoe stress (on)bewust een impact op je heeft. Voedingsgewoonten en leefstijl worden in samenspraak overlopen en waar nodig aangepast.  Zo kan jouw lichaam zichzelf herstellen. Ik moedig je aan om volgens je eigen gebruiksaanwijzing te gaan leven. Hierdoor krijgen jouw zelfvertrouwen en veerkracht een vitale boost en word je minder afhankelijk van anderen om voluit te kunnen leven.

Kortom, ik ondersteun je om meer inzicht te ontwikkelen in wie ‘jij’ in werkelijkheid bent, hoe je terug verbinding maakt tussen je hoofd en je gevoel en hoe jij jouw klachten en moeilijkheden kan aanwenden om je welbevinden te gaan bevorderen.

Vind je dit interessant? Kijk voor meer informatie op mijn website.

Twijfel je nog of wil je graag aan de slag gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Je bent alvast vanharte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Warme groet,
Sarah Bogaerts

Relaxatiecoach & gezondheids- en levensbegeleidster voor vrouwen

Opleidingen en ervaring

– Ziekenhuisverpleegkundige (KHLeuven)
– Sociale verpleegkundige (Erasmus hogeschool Jette)
– Gezondheidsconsulente (Europese academie Leuven)
– Persoonlijkheidscoach (Europese academie Antwerpen)
– Relaxatiecoach (Open Mind Gent)

Ik heb 20 jaar als sociaal verpleegkundige gewerkt bij Kind&Gezin waar ik voornamelijk ouders en gezinnen op medisch en psychosociaal vlak heb begeleid.

Ik heb mijn eigen praktijk te Keerbergen en werk af en toe in een natuur & gezondheidswinkel ‘Fit’ te Rijmenam.