Valerie Vijverman

aanwezig op woensdag vanaf 1 mei

Kom opnieuw in verbinding met jezelf en je omgeving  

Mensen zeggen me regelmatig dat ze ergens vast zitten, zowel letterlijk (lichamelijk) als figuurlijk (mentaal). Via yoga en coaching wil ik opnieuw beweging, verbinding en vrijheid in de relatie met jezelf en je omgeving brengen. Dat is mijn missie en mijn passie.

Hoe het voor mezelf begon?

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik een jaar in Sevilla gewoond. Daar heb ik de mooie gevolgen van een andere, rustigere levensstijl kunnen ervaren. Ik ondervond hoe helend het is om bewust in het hier en nu te leven en te genieten van de allerkleinste dingen zoals het voelen van de warmte van de zon op je huid tijdens het wandelen. Het is ook daar dat ik met yoga begonnen ben. Heerlijk!

De afgelopen jaren ben ik in een dertigtal, heel diverse organisaties aan de slag gegaan als psychologe. Al snel bleek dat ik het individueel coachen van mensen het allerleukste vind. De voldoening is groot om samen met iemand stappen (zelfs sprongen) te zetten. Na vier jaar werd mijn goesting om dit mooie werk ook buiten de muren van de bedrijfswereld te kunnen doen groter en zo besloot ik om ook breder te kijken en mijn eigen project op te starten. 

Het buiten de muren treden is dan ook redelijk letterlijk, doordat ik ook geloof in de meerwaarde van wandelcoaching. De natuur geeft zuurstof, beweging, ruimte en inspiratie. Door zelf te ervaren hoe veel energie het me geeft om in de natuur én in beweging te kunnen zijn, is het voor mij absoluut een must om dit verder door te trekken in mijn aanpak. #walkthetalk

Wat kan ik jou bieden?

Ik kan jou ondersteunen in het ontdekken waar jouw passie en energie ligt. Op die manier leer je jezelf écht kennen en kan je ook bewust leven op een manier die aansluit bij wie je bent. Als je dicht bij jezelf kan blijven bij het maken van keuzes in je leven, zal je dit naar binnen en buiten uitstralen. 

Als coach kan ik je het vertrouwen geven om naar jezelf te (durven) kijken. Dankzij oprechte interesse in je verhaal kan ik luisteren, mee reflecteren en kunnen we samen mogelijke opties in kaart brengen. Voor mij is het heel belangrijk dat jij voor het volledige proces zelf verantwoordelijk blijft. Op die manier komen we tot een duurzame begeleiding (geen onnodige sessies) waar jij eigenaar van blijft. 

Ik ben ervan overtuigd dat door blokkades (mentaal en/of lichamelijk) weg te nemen, je energie weer volop kan stromen. Dit doen we samen. Hetzij via ademhaling en yoga, hetzij via onze gesprekken en praktische oefeningen.

Mijn passies naast yoga en coaching?

Een dagelijkse wandeling maken met Nala (wondermooie flatcoated retriever) en me creatief uitleven met fotografie. 

 

"Blokkades wegnemen? Dat doen we samen. 
Via ademhaling, yoga, onze gesprekken en praktische oefeningen."

Valerie

Close Menu