WIE?

In Harmonie is een holistische groepspraktijk in de diepe betekenis van het woord. We werken holistisch en we zijn een groepspraktijk. Die twee woorden nemen we heel serieus. We doen niet gewoon mooi werk in eigen kamertjes. We ontmoeten elkaar en overstijgen zo de grenzen van ons eigen vakgebied. 

Lichaam en geest zijn op een ingenieuze manier met elkaar verbonden. Daar worden we steeds opnieuw nog door verwonderd!  We hebben in onze groepspraktijk hier bijzonder veel oog voor. Soms kunnen duurzame veranderingen maar bereikt worden door zowel op fysiologisch als psychologisch vlak in te zetten. Het doet ons dan ook veel plezier dat we voor beide sporen de vereiste expertise in huis hebben. Dankzij een doorgedreven samenwerking (intervisie, kruisbestuiving, leren van elkaar,…) wordt jouw groei steeds door een heel team gevoed.

Op zoek naar warme hulp? Wij zoeken mee naar jouw match.

In Harmonie

groepspraktijk in hartje Diest

WAT?

Met onze groepspraktijk willen we drie belangrijke missies realiseren:

  1. mensen de juiste match helpen vinden 
  2. een brug slaan tussen klassieke en nieuwe therapievormen
  3. via pionierswerk en samenwerking antwoorden vinden op de huidige noden in onze samenleving

Iedere dag opnieuw investeren wij in het verbreden van onze eigen horizon. We scholen ons bij, gaan in gesprek met (externe) collega-hulpverleners, omarmen diversiteit, volgen de laatste ontwikkelingen, bedenken nieuwe mogelijkheden, leren elkaar beter kennen tijdens teamdagen,… We doen dit doelbewust en om één belangrijke reden: zodat we jou de juiste hulp kunnen helpen vinden. 

Want toegegeven, vandaag blijkt het hulpverleningslandschap vaak nog één groot doolhof. Veel te veel mensen lopen met hun hulpvraag verloren, blijven in de kou staan op wachtlijsten, worden van hot naar her gestuurd of krijgen de gruwelijke boodschap dat ze niet verder geholpen kunnen worden. Wij willen jou wegwijs helpen maken.  Voor iedereen is de juiste hulp te vinden. Daar twijfelen we niet aan. De zoektocht ernaar willen we lichter maken. Dat is het doel van In Harmonie. Noem ons dus gerust ‘een matchmaker’ voor mentale en fysieke gezondheid. Want dat is wat wij van harte voor jou willen betekenen!  

HOE?

In onze multidisciplinaire groepspraktijk is geen één dezelfde. Wat onze collega’s wel duidelijk gemeen hebben is hun oprechte betrokkenheid en steun. Hun werk is hun passie en dat uit zich in een hartelijke dienstverlening. Waarden zoals authenticiteit, warmte en ecologie houden we samen hoog. Gezien de client centraal staat, staan we ook heel hard open voor interne en externe samenwerkingen. 

therapeuten_In_Harmonie

Authentiek

Eerlijk. Ons team maakt van kwetsbaarheid een kracht.

warmte_In_Harmonie

Warm

Je voelt de huiselijke sfeer van zodra je bij ons binnenstapt.

kwetsbaarheid_In_Harmonie

Ecologisch

De natuur is onze vriend. Duurzaamheid zit bij ons in de kleinste details.

WAAR?

Onze groepspraktijk is gevestigd in een beschermd herenhuis in hartje Diest. Het is een huis met een schitterende ziel. Ze dateert van voor 1836 en is steeds met veel liefde behandeld. Dat voel je van zodra je binnenstapt. Bezoekers beschrijven haar als een oase van rust en schoonheid.

De uitstraling van het huis toont waarvoor we staan: kwaliteit, duurzaamheid en huiselijkheid.  Waarden die we ook doorgetrokken hebben bij de keuze van ons meubilair. We gingen een fijne samenwerking aan met interieurzaak Abitare. Hun duurzame aanpak en goede smaak kon ons erg charmeren. Blader gerust even naar pagina 34 van hun laatste magazine ‘Mooi’ en ontdek enkele sfeerbeelden uit onze praktijk.