Perfectionisme

heb de moed om imperfect te zijn

Is voldoende nooit voldoende? Waarschijnlijk is je patroon van perfectionisme ergens in je jongere jaren ontstaan. Omdat iets of iemand je het gevoel gaf  dat je niet oké was zoals je was. Misschien is het tijd om dat patroon voor eens en altijd van je af te schudden. Om als volwassene te ontdekken dat goed goed genoeg kan zijn. Vrijheid en zelfliefde te herontdekken. Zodat je meer tijd overhoudt voor wat echt bij jou past.

Yogatherapie is stilstaan bij het hier en nu. Je leert er thuiskomen in en luisteren naar de wijsheid van je lichaam. 

Een effortless coach helpt je komaf maken met je belemmeringen. Samen op weg naar een moeiteloos leven waarin alles op een natuurlijke manier verloopt.

Ontmoet jezelf in de muziek. Via muzikaal samenspel met de muziektherapeute ontdek je hoe je leven nu klinkt en welke melodie het best bij je past. 

Sound & Vision is een unieke therapievorm die de kracht van klank en beelden combineert. Voor iedereen die iets in beweging wilt zetten in lichaam en geest. 

Hoe begin je aan het bewandelen van jouw authentiek pad? Een goed startpunt is het kennen van je eigen talenten en waarden.

Is er een oude lading waar je van af wil? Dat kan, zonder jouw verhaal te moeten vertellen. Matrix coaching zet jou opnieuw achter het stuur.

Bewustzijnstherapie maakt zichtbaar wat voordien onbewust was. Het vergroot je draagkracht en zelfredzaamheid. Zijn wie je écht bent wordt gestimuleerd.