COACHING

Een effortless coach helpt je komaf maken met je belemmeringen. Samen op weg naar een moeiteloos leven waarin alles op een natuurlijke manier verloopt.

Ons onderbewuste denkt en spreekt in beelden. Imaginatie geeft je toegang tot jouw eigen innerlijke beeldenwereld. We helpen je jouw eigen wijsheid, kracht en tools op te diepen.

Hoe begin je aan het bewandelen van jouw authentiek pad? Een goed startpunt is een helder zicht op je eigen talenten en waarden.

Laat je stapsgewijs verleiden om vrijuit te klinken. Gooi het er uit en verbaas jezelf. Wauw ben ik dat? Kom dankzij je stem dichter bij jouw volle potentie.

Jezelf beter leren kennen. Verbindend leren communiceren en samenwerken. Jouw talenten, waarden en passie ontdekken. Loopbaan-coaching is veel meer dan passend werk vinden.

Adem is de essentie van ons bestaan. Adem kan je op ieder moment terug naar de essentie brengen. Naar de rust en kracht in jezelf.

Live the connection zorgt voor ontstressing op onderbewust niveau met behulp van spiertesten. Tijdens een sessie leer je ‘het ABC van ontstressen’ aan.