els moerman

coördinator/psycholoog, aanwezig op donderdag en vrijdag

Zing je eigen lied

Reeds als kind had ik een groot empathisch vermogen naar anderen toe. Zonder veel woorden voelde ik aan wat er in de ander leefde. 

Vandaag ben ik een volwassen vrouw, psycholoog en mama van onze Mira. Ik gebruik nu mijn empathie en stem om mensen in harmonie te stemmen. Ik ben trots op mijn pad. Als er één iets is dat ik geleerd heb dan is het wel het volgende: wil je vrij en mooi klinken, dan moet je je eigen lied zingen!

Psycholoog

Ik heb een warme en betrokken stijl als psycholoogSamen ontdekken we wat er in je dagdagelijkse leven moet veranderen. Waar wil je meer van? Waar wil je minder van?  

Niet alleen jouw woorden interesseren me. Maar ook de beelden die bij jouw beleving horen. Beelden brengen je snel tot de essentie. Woorden leiden je eerder naar je hoofd, waar beelden je recht naar het hart van de zaak brengen. Ratelende hoofden worden voor één keer stilgelegd en je leert wat je echt nodig hebt en waar je dat kan vinden.

Beelden zijn ook de ideale ingangspoort om iets te veranderen. Verander je beelden en je verandert je (blik op het) leven.

De techniek die ik hiervoor toepas heet imaginatie.  Imaginatietechnieken beïnvloeden op een empowerende manier jouw psyche, lichaam en concreet gedrag. 

Wanneer er ook op energetisch niveau belemmeringen in jouw geest of lichaam aangepakt moeten worden, kan ik, wanneer jij dat wenst, bovendien mijn kennis en kunde als klanktherapeut inschakelen.

Klanktherapie: van overprikkeld naar rust

Herken je jezelf in het woord overprikkeld?  Voelen jouw rollen soms als één grote last? Zou je zo terug op vakantie willen vertrekken? Om dan misschien zelfs niet meer terug te willen komen? Dan is het dringend tijd om iets voor jezelf te doen. Laat de stress niet verder opstapelen. 

Een klanksessie spoelt de ruis van alledag van je af.  Dat zorgt voor innerlijke rust en vertrouwen. De overtuiging dat je hier mag zijn en dat je niks hoeft te veranderen om op de eerste plaats te komen. In de combinatie met gesprek en beelden zorgt klank ervoor dat je helemaal klaar bent om jouw eigen lied te zingen.

Surf even naar  www.soundbus.eu als je meer te weten wil komen over mijn klank-en imaginatie aanbod. Ik ontwikkelde mijn eigen Sound-Visiontechniek: een combinatie van klanken en beelden. Het helpt bij heel veel fysieke en mentale klachten. Je bent welkom als individu, koppel of in groep. 

 

Therapeutische sessies 

Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik werkzaam als psycholoog op een psychiatrische afdeling. Consultaties zijn dus enkel mogelijk op donderdag of vrijdag. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds.

Een individuele sessie duurt gemiddeld 1 à 1,5u. Een sessie van 1u kost 60 euro, een sessie van 1,5u kost 75 euro. Maatwerk is steeds belangrijk. Jij houdt de regie in eigen handen. We bepalen samen of de focus komt te liggen op gesprek, het werken met beelden of klank. We volgen jouw voorkeur en tempo.

Contacteer me gerust voor meer informatie.

Ik luister en stem jou in harmonie.

Close Menu