els moerman

coördinator/psycholoog, aanwezig op donderdag en vrijdag

Zing je eigen lied

Reeds als kind had ik een groot empathisch vermogen naar anderen toe. Zonder veel woorden voelde ik aan wat er in de ander leefde. Ik neuriede ook als kind. Vaak onbewust.

Vandaag ben ik een volwassen vrouw, psycholoog en mama van onze Mira. Ik gebruik nu mijn empathie en stem om mensen in harmonie te stemmen. Ik ben trots op mijn pad. Als er één iets is dat ik geleerd heb dan is het wel het volgende: wil je vrij en mooi klinken, dan moet je je eigen lied zingen!


Psycholoog

Ik heb een warme en betrokken stijl als psycholoog. Niet alleen jouw woorden interesseren me. Maar ook de beelden die bij jouw beleving horen. Vaak blijken net die beelden de ideale ingangspoort om iets te veranderen. Verander je beelden en je verandert je (blik op het) leven.

De techniek die ik hiervoor toepas heet imaginatie.  Imaginatietechnieken beïnvloeden op een empowerende manier jouw psyche, lichaam en concreet gedrag.

Wanneer er ook op energetisch niveau belemmeringen in jouw geest of lichaam aangepakt moeten worden, schakel ik bovendien mijn kennis en kunde als klanktherapeut in.


Klanktherapie: van overprikkeld naar rust

Wat brengt mijn lied als klanktherapeut jou? Rust. Innerlijke rust. De overtuiging dat je hier mag zijn en dat je niks hoeft te veranderen om op de eerste plaats te komen.

Herken je jezelf in het woord overprikkeld?  Voelen jouw rollen soms als één grote last? Zou je zo terug op vakantie willen vertrekken? Om dan misschien zelfs niet meer terug te willen komen? 

Dan is het dringend tijd om iets voor jezelf te doen. Een klanksessie spoelt de ruis van alledag van je af. Laat de stress niet gewoon verder opstapelen. Laat je onderdompelen in harmonische klanken en trillingen. Het leidt jou terug naar je eigen harmonische stemming. Dat maakt je spontaner, vrijer en sterker. Helemaal klaar om jouw eigen lied te zingen.

Surf even naar mijn site om alles over mijn klank-en imaginatie aanbod te weten te komen. Ik ontwikkelde mijn eigen Sound-Visiontechniek: een combinatie van klanken en beelden. Het helpt bij heel veel fysieke en mentale klachten. Je bent welkom als individu, koppel of in groep.


Therapeutische sessies of klankrelaxatie in groep

Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik werkzaam als psycholoog op een psychiatrische afdeling. Consultaties zijn dus enkel mogelijk op donderdag of vrijdag. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds.

Een individuele sessie duurt gemiddeld 1 à 1,5u. Een sessie van 1u kost 60 euro, een sessie van 1,5u kost 75 euro. We bepalen samen of de focus komt te liggen op gesprek, het werken met beelden of klank. We volgen jouw voorkeur en tempo.

Wil je graag even laagdrempelig komen kennismaken met klank? Schrijf je dan gerust in voor een klankdetox op vrijdag. De eerste proefsessie is altijd gratis. Daarna betaal je 15 (via abonnement) of 20 euro per keer (los). Wil je graag meer informatie (data, locaties,…) over deze klankrelaxatie in groep? Surf even naar www.soundbus.eu

Contacteer me gerust voor meer informatie.

Ik luister en stem jou in harmonie.

Close Menu