De eerste klanken- infosessie muziektherapie

Dag iedereen

Als startend zelfstandig muziektherapeute merk ik dat er nog niet veel bekendheid is rond muziektherapie. Ik ben Hella Van der Jeught, muziektherapeute bij In Harmonie. Op onderstaande data organiseer ik gratis een eerste reeks infosessies, gespreid over drie opeenvolgende dinsdagen waarin je je kan laten meenemen in het krachtige verhaal van muziektherapie. Wat is muziektherapie en waarom is het effectief?

16 februari 2020 om 11u30-12u30      De eerste klanken

23 februari om 11u00-12u00      De verklanking van affecten

1 maart om 11u00-12u00            De vervaldatum van muziek

 

De eerste klanken

Ademen en schreeuwen.
Dat is het eerste wat een kind doet bij de geboorte. En laat dit nu net de basis zijn van muziektherapie. Door zijn schreeuw komt een kind in contact met de moeder of zorgfiguur, die onmiddellijk reageert op een onbedwingbare spontane manier. Klank en geluid triggert, lokt reacties uit, brengt in beweging en geeft energie. Tijdens deze infosessie ondervinden we waarom muziek ons affecteert, waarin muziek zich onderscheidt van taal en beweging en hoe hiermee gewerkt wordt tijdens muziektherapiesessies.

Iedereen hartelijk welkom!

Je kan je gratis inschrijven voor elke sessie afzonderlijk of voor de reeks van drie sessies. Het volstaat te bellen op 0494/23.16.54 of een mailtje te sturen naar hella.muziektherapie@gmail.com

The event is finished.

Date

feb 16 2020
Expired!

Time

11:30 - 12:30
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Hella Van der Jeught

organisator

Hella Van der Jeught

spreker