Informatie-sessie over de zweethutceremonie, een heilig ritueel.

Event: info-avond over de ‘Sweat Lodge’ als heilig ritueel, door Athamis Bàrbara (Amazone medicijnvrouw)*
Waar: Groepspraktijk In Harmonie, Overstraat 2 te Diest. 
Wat: De zweethut is een voorouderlijk reinigingsritueel. Athamis zal vertellen over het ontstaan en de spirituele praktijk in de Anishinaabe traditie.

Voor wie: Voor ieder die interesse heeft in de cultuur van de Native Americans en in het gebruik van de Zweethutceremonie.

Tarief: Gratis; (vrije bijdrage t.v.v. het Nowa Cumig Center – Native Traditions Centre in Rio de Janeiro)

Info en inschrijven: Gerrit Maris / gerritmaris@hotmail.com / 0470 98 44 00

Op zaterdag 29 april en 06 mei organiseert Athamis een zweethut in Herselt. In de week van 1 tot 5 mei kan je ook een individueel consult boeken. Wil je graag deelnemen aan één van de zweethut of wens je een individuele sessie? Contacteer organisator Astrid Howard via astridhoward@hotmail.com / 0498 753110 

*Athamis Bárbara werd geboren in Brazilië en groeide op in Manaus, in het hart van het Amazone-regenwoud. Via haar vader komt ze uit de Amazone Mura-stam. Anderzijds werd ze gedurende twintig jaar in Canada onderwezen en geïnitieerd door de inheemse Anishinaabe-bevolking. Ze is de oprichter en huidige directeur van het Nowa Cumig Center – Native Traditions Centre in Rio de Janeiro.

De tradities van de twee Amerika’s ontmoeten elkaar hierdoor; ze leerde communiceren met spirits en spirituele zorg geven. Sinds bijna vijftien jaar verspreidt ze de leer van deze tradities in Europa.

Ze werkt voor de erkenning van inheemse volkeren en hun voorouderlijke kennis, evenals de mogelijkheden van genezing met sjamanistisch werk. 

The event is finished.

Date

apr 27 2023
Expired!

Time

19:30 - 21:30
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest