Leven in verbinding

We leven met veel mensen op deze planeet, maar daarom leven we nog niet in verbinding. Vaak sluiten we ons nog af voor de ander, en soms ook met een goede reden. We zijn bang, het is niet veilig om te tonen dat ik kwaad, verdrietig…ben, dat ik intieme en seksuele verlangens heb, de ander zal mij afkeuren, … Het is veiliger om in je vertrouwde cocon te blijven. Soms merken we dat deze houding ons niet meer dient. Er is een diep verlangen naar meer authentieke verbondenheid. 

De workshop biedt een kader en handvaten om meer in verbinding te gaan. Met jezelf en met de ander. Het kader kan je gebruiken om meer verbinding en authenticiteit uit te nodigen in je thuissituatie of op het werk. 

In groep gaan we aan de slag met enkele eenvoudige oefeningen die je in jouw dagdagelijkse leven kan toepassen. Deze oefeningen en technieken helpen je om meer in verbinding te komen met wat er in je leeft, en om van hieruit in verbinding te gaan met de ander. 

Deze workshop is ook ideaal om met je partner/collega/familielid/vriend(in) te doen zodat je het geleerde samen kan meenemen en verder kan integreren in jouw dagelijks leven. 

Prijs:

– 95 euro
– duoticket: 80euro
– trio, quatro,.. 75 euro 

The event is finished.

Date

mei 30 2020
Expired!

Time

09:30 - 17:30

prijs

95 euro (volledige cursus)
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Elien Van Bouchaute

organisator

Elien Van Bouchaute
Phone
0497243197
Email
maja@maja-elienvb.com
Website
https://www.maja-elienvb.com