Mijn stem, mijn plek (reeks)

In je stem klinkt door wie je bent op dit moment, hoe je energie-niveau is, hoe je in je vel zit, … Je stem bepaalt in belangrijke mate de ruimte die je inneemt. Het timbre van de stem liegt niet, zelfs als de woorden zelf vals zijn. 

In een reeks van 4 workshops word je uitgenodigd om meer en meer in je kracht te gaan staan en present te zijn in het hier en nu. Je komt hier thuis in een veilige speelruimte en schept er moed om door enkele van jouw eigen muren (oude conditioneringen) heen te breken. 

Het belangrijkste instrument dat we hiervoor gebruiken is onze naakte stem. 

Doorheen je kindertijd en jeugd heb je vaak ‘shut ups’ ontvangen: bedekte of minder bedekte verzoeken om je mond te houden, klein te blijven en vooral niet teveel aandacht te vragen. Vaak zit het keelgebied daardoor figuurlijk én letterlijk vast. Op een speelse, luchtige maar tegelijk diepgaande en respectvolle manier maak je die shut ups los en ontdek je verrassende en helende mogelijkheden van je eigen stem. Stembanden waarvan je het bestaan niet eens vermoedde, leer je kennen en gebruiken! Ze confronteren je met onbekende stukken van jezelf. Plots klink je als een Tibetaanse monnik of blijk je in staat om meerdere tonen tegelijk te laten klinken. 

En even plots blijk je in het dagelijks leven wél in staat om vrijuit te spreken in een grote groep of om een presentatie te geven zonder angstzweet. 

Verras je naasten én jezelf met je stralende IK die waardig ruimte voor de eigen plek inneemt of herovert. 

Extra: Tussendoor leren we ook enkele krachtliederen van authentieke natuurvolkeren. 

Data reeks: 7, 14, 28 mei en 11 juni

The event is finished.

Date

mei 07 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

prijs

95 euro (volledige cursus)
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Gerrit Maris

organisator

Gerrit Maris
Phone
0470984400
Email
info@soundbus.eu
Website
http://www.soundbus.eu/nl/home-nl-be