Over kinderen, kuren en beeldschermoveruren

(V)Oorspronguders Oefendag. Voor ouders en opvoeders die op zoek zijn naar meer rust, lachende gezichten en een goed contact met hun kinderen. Geen voorkennis vereist. 

Kom nu eens van die computer af! Leg die gsm weg! Of kijk nog maar een filmpje dan ben je rustig. Zijn dat herkenbare zinnetjes? Zeg maar vaarwel aan moeilijk gedrag en energieslorpende conflicten, aan ‘Ik kan niet slapen’ en ‘Dat heb ik niet gedaan’. Maak kennis met de voordelen van Paleo Parenting of OER-ouderschap! 

Paleo staat voor oertijd of stenentijdperk. Sommige oude natuurvolkeren kennen geen pestgedrag, jaloezie, hebberigheid, nutteloze agressie,… ook niet bij volwassenen. Ze hebben geen psychiaters, pedagogen en logopedisten…. Misschien is het eens tijd om te onderzoeken wat onze voorvoorvoor- ouders wél ontwikkelden en wij al een paar duizend jaar vergeten zijn? Uit 100 000 jaar natuurlijke opvoedingskennis vertalen we oerprincipes die je gezin en opvoeding terug in een vlotte stroom brengen. Je leert een originele en fysieke manier van ouderschap toe te passen in je gezin. Al snel merk je veranderingen in het gedrag van jezelf en je kinderen. Meer verbinding en plezier: Een fijne tijd samen, die energie geeft en geen moeite meer kost. 

The event is finished.

Date

mei 09 2020
Expired!

Time

09:00 - 16:00

prijs

130 euro/ouderkoppel

meer info

Read More
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
categorieën
Bart Vanderbruggen

organisator

Bart Vanderbruggen
Phone
0499773330
Email
yogametbart@gmail.com
Website
https://www.yogametbart.be
Read More