“Schat, wat doen we met de kinderen?”

Infoavond ‘Schat, wat met de kinderen?’

Eindig wereldoorlog 3 aan je tafel en stop de digitale woestijnsfeer of de puberguerilla. Is je ouderschap of leraarschap een uitputtingsslag? Hoog tijd om naar deze avond te komen en nieuwe ideeën op te doen over hoe je ontspannen en met overschot slaagt in een ‘succesvolle’ opvoeding…met elk kind!

Dit is een infoavond die je de principes leert kennen van een nieuwe natuurlijke opvoedingscultuur op het ritme van je kinderen.

Op het podium staan twee specialisten in het opvoedingsvak. Beide hebben hun ervaringen met opvoeding. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe opvoedingscultuur. De één vanuit zijn ervaringen in het onderwijs, de ander vanuit zware conflicten en de Yoga-zen hoek. Deze avond zou wel eens een nieuwe richting kunnen geven aan je gezin, klas of groep!

Gerrit Maris is baanbrekend onderwijsvernieuwer en werkte als leerkracht en navormer in zowat alle onderwijsvormen die er bestaan, hij is expert en adviseur voor vele onderwijs- en vormingsorganisaties waaronder Raad van Europa in Straatsburg. Dankzij hem groeit er een nieuwe school- en opvoedingscultuur die gaat over kinderrechten en kinderparticipatie.

Daarnaast staat Bart Vanderbruggen. Velen kennen hem als de plaatselijke yogaleraar maar steeds meer wordt hij als praktijkdeskundige ingezet door opvoedingsorganisaties en ouders in zware probleemsituaties, criminaliteit, agressie en jong volwassenheid met ‘beperkingen’. Daar past hij vernieuwende Yogische strategieën toe die nieuwe mogelijkheden bieden in uitzichtloze situaties.
De voorbeelden die hij brengt, uit onze welvarende ‘veilige’ Vlaamse maatschappij, tarten elke verbeelding en brengen je snel tot nieuwe inzichten over je huidige opvoeding.

Laat je yogamatje maar thuis en geniet vanavond vooral van 2 vaders die verhalen en ideeën brengen, aangevuld met voorbeelden van andere ervaringsdeskundigen. Laat je verfrissen door vernieuwende tips en inzichten en leer “de kunst van de lachende gezichten” en de opvoedingsyoga van het hart!

Schrijf je snel in de plaatsen zijn beperkt!

The event is finished.

Date

feb 11 2020
Expired!

Time

19:30 - 22:00

prijs

20 euro
Begijnhof

locatie

Begijnhof
Begijnhof, Diest
Yoga Diest

organisator

Yoga Diest
Phone
0471 70 90 59
Email
yogadiest@gmail.com
Website
https://yogadiest.be