Snelweg naar gezondheid

Snelweg naar gezondheid

Wist jij dat onze huid een spiegel is van onze gezondheid? Veel huidaandoeningen worden veroorzaakt door een slechte of minder goede werking van bepaalde organen. Je kan deze huidaandoeningen zien als een signaal van ons lichaam dat aangeeft dat er binnenin iets mis gaat. 

In het bijzonder onze darmen, samen met onze darmbacteriën, hebben een enorme impact op de staat van onze huid en op onze gezondheid algemeen. Daarnaast zijn stress, slaap en beweging niet te onderschatten factoren voor een optimale gezondheid.

We nemen je tijdens deze lezing mee op een fascinerende reis doorheen ons lichaam en maken je duidelijk hoe alles in het lichaam met elkaar verbonden is. We reiken ook al een paar do’s en don’ts aan waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Niet alleen je darmen en je huid zullen hier baat bij hebben, maar je hele lichaam en zelfs je gemoed zullen positief beïnvloed worden. 

Wij zijn jouw gids op weg naar een betere gezondheid.

In 5 workshops naar een optimale gezondheid

Wie na de lezing aan de slag wil met zijn gezondheid, die kan deelnemen aan onze aansluitende workshopreeks. Verspreid over 5 weken wordt elke week een workshop georganiseerd die jouw telkens weer een stap dichter brengt bij die optimale gezondheid. 

Je krijgt tijdens de workshops een massa tips, tools en informatie waarmee je de regisseur wordt van je eigen gezondheid. 

Wil jij ook graag een lang en gezond leven, schrijf je dan snel in. 

Datums + workshops… -> worden nog op elkaar afgestemd volgen snel.

 

Inkom: 10€ deze wordt in vermindering gebracht bij deelname aan één van de workshops in de reeks

Inschrijven: klik hier

The event is finished.

Hourly Schedule

New Day

Date

okt 29 2019
Expired!

Time

19:00 - 21:00
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest

organisator

Steven Willekens

andere organisatoren

Natude
Natude
Phone
0489843061
Email
info@natude.be
Website
https://natude.be