Live the connection

Live The Connection is een coaching sessie om stress in allerlei vormen eenvoudig weg te nemen en zo een liefdevol en krachtig leven te creëren met jezelf en je omgeving.

We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en relatieproblemen geeft tussen familieleden en op het werk.

Voor wie?

Herken je jezelf in één van deze gevoelens of situaties?

Je onzeker voelen, slechtgezind zijn, weinig energie hebben, perfectionisme, last van hoofdpijn, je irriteren aan, gebrek aan concentratie, niet goed funcioneren in een moeilijke werksfeer, je niet goed in je vel voelen, op zoek zijn naar een liefdevolle relatie, te veel werk hebben, controlefreak zijn, slechte eetgewoonten hebben, je dik voelen, moeilijk kunnen samenwerken, last hebben van tijdsdruk, geen werk hebben, denken dat mensen je stom vinden, niet goed kunnen slapen, vaak geblesseerd zijn, vastzitten in een destructieve relatie, last hebben van je collega’s familieleden, vaak pech hebben, ziek zijn, moeilijkheden hebben met je baas, last hebben van faalangst,….

Dan kan deze unieke vorm van ontstressing op onderbebewust niveau met behulp van spiertesten je effectief helpen.

Hoe werkt het?

Neurowetenschappers leren ons dat we vrede ervaren als onze twee hersenhelften samenwerken. Dit is een ‘verbonden brein’. We hebben zowel ons verstand als ons gevoel nodig om goed te kunnen functioneren.

Bij stress werken onze hersenen niet goed. Dit heeft impact op ons concentratievermogen, ons immuunsysteem en ons hele functioneren en is onaangenaam voor onzelf en onze omgeving.

Hebben we een ‘verbonden brein’ dan hebben we heel ons probleem oplossend vermogen voorradig. Dan werkt het immuunsysteem optimaal en doet het zelfhelende vermogen van ons lichaam zijn werk. Met Live The Connection maak je gebruik van de kracht en de snelheid van je automatische systeem (het onderbewust) om volledig te ontstressen en om gemakkelijk te creëren wat jij verlangt.

In een privé sessie werken we aan wat jij wilt of niet meer wilt in je leven. Ik leer je tijdens een sessie ‘het ABC van ontstressen’ aan, zodat je jezelf kan ontstressen op een situatie, lastig gevoel of een trauma.

Jonathan Verlinden

Live the connection coach/ Shiatsu