Edward Bister

hypnotherapeut/ meridiaantherapeut

aanwezig op dinsdag

Ik ben hypnotherapeut Edward en ik help mensen die worstelen met angsten, fobieën en trauma’s. Verder help ik vrouwen met incontinentieproblemen. Al mijn hypnotherapie sessies bied ik op maat gemaakt aan, om je te ondersteunen op je reis naar welzijn en herstel.


Overwin angsten en fobieën met hypnose
 

Angst voor spinnen, insecten, vliegtuigen, kleine ruimtes, spreken in het openbaar, sociale situaties of zelfs angst om te falen? Hypnotherapie kan helpen door de wortels van deze angsten en fobieën aan te pakken. Vaak vermindert de angst aanzienlijk en verhoog je je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Verwerk trauma/ vind emotionele heling 

Laat het verleden niet langer een last voor je zijn. Met hypnotherapie ondersteun ik je om traumatische herinneringen te verwerken en langdurige negatieve emoties los te laten. Zo kan je ongewenste gedachten en gewoonten doorbreken. 

Blaasgerichte hypnotherapie voor vrouwen met incontinentie 

Voor de vele vrouwen die worstelen met een plotse en sterke drang om te plassen (urgentie-incontinentie), bied ik blaasgerichte hypnotherapie aan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze therapie aanzienlijk kan helpen. Na een traject van 8 sessies van blaasgerichte hypnotherapie ervaar je gemiddeld een verbetering van 85% in urgentie-incontinentie. Een meer optimaal werkende blaas resulteert in een hogere levenskwaliteit, vrijheid en comfort.