France Papelian

Coach in interactionele vormgeving

aanwezig op dinsdag

Verbinding in veerkracht

Soms missen we de woorden om uit te drukken wat we voelen. Soms weten we niet eens wat we voelen! Maar toch is er een drang om op zoek te gaan. Naar een klankbord. Naar verbinding. Verbinding met onszelf, met de ander, met het leven.

Deze verbindingszoektocht is de basis van mijn coaching aanbod, waar we of creatief werken of met interactionele vormgeving, in functie van jouw behoefte. Bij beide methodes liggen jouw klacht, wens, of vraag centraal.

Of je je nu

  • gespannen voelt, 
  • verloren, 
  • gestresseerd,
  • of verward,

of je nu zoekt naar zingeving of houvast,
of je nu zoekt zonder te weten wat je precies zoekt,

samen gaan we op pad. Om je te helpen de draad terug op te pikken, om terug veerkrachtig en voluit in het leven te staan. Om terug in verbinding te komen met jezelf en zo verder te groeien. Verbonden in veerkracht.

Samen creatief op pad

Ik ben France (°1972), een creatieve ziel die al sinds kinds af fladderde tussen teken-, muziek- en balletlessen. Ik studeerde af als fluitiste aan het Lemmensinstituut en volgde daarna de opleiding om leerkracht Frans te worden. Een beroep dat ik 10 jaar met hart en ziel mocht uitoefenen.

In 2010 kreeg ik echter de kans, na een zwaar ongeluk, om mijn hele leven te herdefiniëren. Al snel ontdekte ik de therapeutische krachten van creatieve journaling en wat begon als een zoektocht naar mindfulness, gronding en groei werd een fulltime bezigheid. Mijn missie was duidelijk: verbinding zoeken met hen die op zoek zijn naar tips en begeleiding om creatieve journaling te gebruiken voor welzijn, mindfulness en zelfontdekking, dankzij hun creatief enthousiasme. 

Ik werd als ervaringsdeskundige uitgenodigd om internationaal workshops te geven en er ontstond een groeiende online gemeenschap van prachtige ‘Butterflies’, die samen met mij art journalen op dagelijkse basis. 

In 2021 volgde ik een opleiding coaching in beeldende therapie. In maart 2023 behaalde ik een getuigschrift coaching in interactionele vormgeving. Om mijn aanbod verder uit te breiden start ik in september 2023 de vierjarige opleiding psychotherapie in interactionele vormgeving.

Over de jaren heen evolueerde mijn creatieve stijl, maar de focus blijft altijd dezelfde: verbinding en veerkracht. Nu kijk ik er naar uit om samen met jou op pad te gaan.