Waar mis je harmonie?

Ons team vindt het belangrijk dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij/zij nodig heeft. We hebben een heleboel waardevolle therapieën in huis. Maar welke therapie biedt net een antwoord op jouw probleem of uitdaging?  Om jou met die zoektocht te helpen, hebben we per probleem of uitdaging alle opties op een rijtje gezet. Kies hieronder eerst de cluster  die het best past bij jouw uitdaging of probleem.  

Maak een keuze, klik door en ontdek ons passend aanbod in huis.

Vind je je weg niet? Staat jouw uitdaging nergens vermeld? Of blijft het moeilijk om een keuze te maken? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een ondersteunend gesprek. We helpen je graag op weg. Samen gaan we op zoek naar een antwoord op maat, intern of extern. Naast een grote diversiteit in huis, hecht In Harmonie ook veel belang aan samenwerking met externe partners en collega’s. Jouw levensvreugde staat bij ons centraal.

IK

Opstaan en tevreden zijn. Een diepe innerlijke rust voelen, aanvaarden wat er is en omarmen wie je nu bent. Zalig. Zo hoort het leven te zijn. Beleef jij het ook zo? Of voel je je vaak onzeker? Is het nooit goed genoeg? Heb je last van teveel prikkels, stress of kritische gedachten? Blijf niet ontevreden. Ontdek hoe mildheid, veerkracht, vertrouwen,… voor jou het verschil kunnen maken.

IK & MIJN MIND

Soms lijkt het wel of je jouw eigen grootste vijand bent. Negatieve gedachten, oude pijnen, overdonderende emoties, diepe wonden, vastgeroeste overtuigingen,… Laat ze jouw alledaags leven niet overheersen. Het is niet oké om te blijven worstelen. Je verdient beter. Genieten is ook jouw recht. Laat ons daar samen naar ijveren.

IK & MIJN LICHAAM

Je hangt er aan vast, aan dat lichaam van jou. Er is geen ontsnappen mogelijk. Dus hoe je het ook draait of keert: je moet er iets mee. Doet jouw lichaam niet wat je ervan verwacht? Is het een bron van ongemak, schaamte of pijn? Of moet jij net wat liever worden voor dat lijf van jou? Vrede vinden voor jou en je lichaam. Klinkt goed? Investeer in jouw lichaam en vind een nieuw evenwicht.

IK & de ander

Aaarghh… Is er een ander die jouw geluk dwarsboomt? Een uitdagende partner, een puber in crisis, een jaloerse ex, een vervelende collega, een veeleisend kind,… Zit je vast in een relatie die je graag anders ziet? Moet er iets veranderen? Zet de eerste stap en wij helpen je met de volgende. Samen onderweg naar meer begrip, verbindend communiceren, liefdevol samenzijn of liefdevol loslaten…

IK & MIJN PLEK

Wie ben ik? Waar wil ik met mijn leven naar toe? Het zijn vragen waar we vroeg of laat allemaal tegen aan lopen. Wat studeren? Welk werk? Jammer genoeg zijn we niet geboren met een (stappen)plan in de broekzak. Het leven geeft ons wel heel veel richtingswijzers. Klaar om deze te ontdekken? Een duwtje nodig om ze te volgen?