Meditatief Creatief

Laat adem en flow samenkomen uitgedrukt in kleur en vorm

Een moment voor jezelf, waarbij de aandacht gaat naar rust en creatieve uitdrukking.

Voor eens gaat het niet om hoe de dingen juist verwoorden of hoe omgaan met wat er allemaal gaande is. Het dagdagelijkse, de druk en spanning laten we achter bij de deur en we komen samen in groep, om ons creatief ‘zijn’ aan het woord te laten, in een omgeving en moment van rust.

Je hoeft hiervoor geen technieken te beheersen, noch specifieke talenten te hebben. Het gaat niet om het produceren van kunst. Wel om een ontspannende creatieve ontdekkingstocht.

Hoe verloopt de avond?

We beginnen met een korte geleide meditatie van +/-10 minuten, gecentreerd rond de intentie van het moment. Nog nooit gemediteerd? Geen zorg, het is toegankelijk voor iedereen.

Aansluitend gaan we aan de slag met pastelkrijtjes, verf, kleurpotloden of zelfs klei. We gaan speels ‘doen’, aan de hand van oefeningen, die de meditatie verderzetten in een creatieve uitdrukking.

Ter afronding, kijken we naar wat we gemaakt hebben. Ieder voor zich of in groep, al naargelang het gevoel van het moment van elk. Dit moment van rust is ook een veilig moment. Daar staan we samen voor in.

Praktisch

Meditatief Creatief gaat tweewekelijks door op dinsdagavond van 19u30 tot 20u45, locatie: In Harmonie (Diest).

Je hoeft zelf niets van materiaal mee te brengen. Enkel voor de sessies met klei heb je een schort en handdoek nodig. Die info wordt bij de inschrijving voor de sessie meegedeeld.

Een sessie kost € 27 of € 20 als je voor een abonnement kiest. Een abonnement geeft je recht op 5 sessies en kost € 100. Het abonnement is onbeperkt geldig en je kiest zelf wanneer je wel of niet komt.

Wil je iemand meebrengen? Dan krijgen jij en je metgezel die sessie een korting van 25%, jullie betalen dan elk € 20. (deze boeking kan enkel telefonisch of via mail)

Inschrijven is verplicht want de plaatsen zijn beperkt. Dit kan

The event is finished.

Date

jul 04 2023
Expired!

Time

19:30 - 20:45
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
France Papélian

organisator

France Papélian
Phone
0478/934969
Email
france@france-papillon.com
Website
https://www.france-papillon.com/