Je bekijkt nu NEW IN TOWN: de harmonie-bon

NEW IN TOWN: de harmonie-bon

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Je kent ze vast wel: de Bongobonnen, Vivaboxen, de cadeauboxen,… In Harmonie ontwikkelde haar eigen variant: de Harmonie-bon! Een verrassende mix van lokale stukjes levensvreugde in één bon. Hieronder zetten we even alle voordelen op een rijtje:

1. De ontvanger kan met één bon kiezen uit tal van ervaringen. 

Welk bedrag je ook kiest, elke Harmonie-bon houdt een heleboel keuzes in. De gelukkige ontvanger kan zelf kiezen waarvoor hij/zij de bon gebruikt. Hierdoor ben je steeds zeker van een cadeau op maat. 

2. De keuzes zijn heel divers: van pure wellness tot deugddoende coaching.

Aan elke Harmonie-bon werken verschillende professionals mee. Hierdoor zijn de keuzes op de Harmonie-bon steeds heel erg uiteenlopend. De ontvanger kan kiezen voor een vertrouwde ervaring of een totaal nieuwe beleving. Iets éénmaligs of iets voor meerdere sessies.  Iets voor alleen of iets voor twee…

3. De ontvanger  bepaalt zelf de datum waarop hij of zij de bon wil gebruiken.

De Harmonie-box blijft minimum zes maanden geldig. Als ontvanger kan je jouw verwenmomentje inruilen wanneer jij dat wil. Wanneer de nood het grootst is of wanneer het het best in de agenda past.

4. De ontvanger hoeft niet ver te gaan, alle ervaringen vinden plaats in hartje Diest.

Ken je dat? Je hebt een topper gevonden in het Bongo-lijstje en dan blijkt die keuze net aan de andere kant van het land te liggen 🙁 Bij de Harmonie-bon hoef je nooit ver te reizen. Jouw ultieme keuze is steeds nabij. Alle ervaringen vinden plaats in hartje Diest. In een beschermd herenhuis met een rustige en luxueuze uitstraling.

5. Als schenker kan je last-minute nog een digitale versie van de bon aanvragen.

Goed nieuws voor de mensen die niet van drukke winkelstraten houden of voor de last-minute-beslissers onder ons: een Harmonie-bon kan je ook online aanvragen. Is het dus al zondag en heb je nog geen cadeautje klaar? Eén mailtje en de Harmonie-bon brengt een geslaagde oplossing.

Zin om iemand te verrassen met een Harmonie-bon? Wil je hem/haar graag trakteren op een stukje levensvreugde naar keuze? Klik dan meteen door naar  www.huisinharmonie.be/cadeaubon en ontdek alle opties! Wil je graag zelf een Harmonie-bon cadeau krijgen? Deel dan deze blog met een duidelijke knipoog erbij 😉