Karen Ramaekers

aanwezig op vrijdag

Stress & Burn-out Coach

Wanneer de stress en de vermoeidheid je te veel worden.. krijg je vaak niet direct onverklaarbare lichamelijke klachten, vaker hoofdpijn, migraines, je kan niet meer zo goed onthouden, spierpijnen… Medisch wordt niet altijd een verklaring gevonden en dus negeer je deze signalen en ga je maar door. 

Je dachten flitsen door je hoofd, niet allemaal positieve, stoppen niet. 
Je slaapkwaliteit vermindert.
Je merkt dat je vaak piekert en dat genieten een woord is dat eigenlijk niet meer in je woordenboek staat, je hebt de energie niet meer hebt om verder te gaan, je bent aan het overleven.

Je wil nog wel, maar je kan niet meer, “het vat is af” zoals ze dat zeggen. 

Deze signalen zijn tekenen dat je mogelijks naar een Burn-out of Bore-out aan het afglijden bent.

Hoog tijd om hulp te zoeken. Schakel zeker je vertrouwde arts in. Als gecertifieerd Stress & Burn-out coach begeleid ik je naar herstel, zowel emotioneel, fysiek en mentaal. Samen zoeken we naar de oorzaken en hoe je die in de toekomst kan aanpakken.

Je leert omgaan met je stressoren en emoties . We werken samen aan je heropbouw en reïntegratie, terug energiek kunnen leven en genieten. Jezelf zijn.


Loopbaancoaching

Als persoon evolueer je. Wat 6 jaar geleden als job of functie bij je paste, voldoet daarom vandaag niet noodzakelijk meer aan je verwachtingen. De oorzaken kunnen multipel zijn.

Wist je trouwens dat loopbaanbegeleiding veel meer is dan ‘van werk veranderen’? Er zijn zoveel misverstanden over loopbaanbegeleiding dat mijn loopbaancentrum  er een paar heeft uitschreven: https://www.a-lissome.be/…/misverstanden-over…

Wist je dat loopbaanbegeleiding je maar 80 euro voor 7u individuele begeleiding kost? 

Als je wil werk maken van

– werkbaar werk
– balans tussen je werk en privé
– een promotie voorbereiden, een demotie verwerken
– het in kaart brengen en versterken van je kwaliteiten of talenten
– bepalen wat er nu echt belangrijk is voor je
– jezelf kunnen zijn op je werk en waardering mogen ervaren
– verandering van job 
– je professionele groei en ontwikkeling
– je leiderschapsskills
– …Dan kan je hiervoor bij mij terecht.


Wie ben ik ?

Ik ben Karen Ramaekers, mama van 3 volwassen kinderen. Als ik niet aan het coachen ben, kan je me al wandelend of lopend met de hond terugvinden in het bos of aan zee. Koken voor vrienden of familie is nog iets wat ik heel graag doe.

Ooit was het anders.

Als apotheker stond ik altijd klaar met raad en daad voor mijn patiënten. Ik was het luisterende oor, de vertrouwenspersoon en de verzorger. 

Later in mijn functie als regiomanager voor een grote apotheken groep bleef ik dezelfde kwaliteiten inzetten. Tot ik over mijn grenzen ging, ver over mijn grenzen ging. Ik kende ik het woord genieten niet meer, wist niet meer hoe dat moest. Altijd aan het werken, aan het regelen, aan het zorgen voor iedereen, het moest allemaal direct en perfect zijn, gejaagd, geen rust en…

De crash bleef niet uit.

Ondertussen heb ik veel geleerd dankzij de hulp die ik zocht. Ik ken mezelf beter, bewaak mijn grenzen en zorg beter voor mezelf. Het ‘moet’ niet altijd meer en zo gaat het zelfs beter. 

Boven op de opleidingen die ik als people manager genoten heb, heb ik me extra geschoold als coach en stress en burn-out coach, want kwalitatieve begeleiding vind ik persoonlijk belangrijk.


Heb je nog vragen? Wil je meer info?

Plan dan via deze link je gratis overleg momentje in mijn agenda. ( je hebt geen verplichting  naderhand als je dit niet wenst): https://calendly.com/coaching4youhoeilaart/kennismaking-call

Of bel of mail me gerust.