Sigrid Eynikel

IV-therapeut, brainspottingstherapeut en seksuologe

vanaf januari

Hallo, ik ben Sigrid (zij/haar).

Ik bied therapie aan, zowel voor koppels als individuele cliënten. Ik ben Integratief therapeut (IV), brainspottingstherapeut en seksuologe. Dit wil zeggen dat er een brede waaier van thema’s mogelijk zijn in een begeleiding. Ik heb ervaring met relatieproblemen, traumaverwerking, identiteitsontwikkeling, zelfbeeld, levensvragen, hechtings-problemenintrafamiliaal geweld maar ook seksverslaving, erectiele disfunctie, verschil in verlangen, experimenteren met polyamorie, “het telkens op de verkeerde partner vallen”, “niet weten hoe je een relatie aangaat”,… en zoveel meer.

Wat het thema en de vorm van de begeleiding wordt, hangt af van de weg die we samen inslaan. Ik ben iemand die erg werkt vanuit verbinding en laat de regie van de begeleiding in jouw handen. Kortom als therapeut heb ik een goed gevuld rugzakje met kennis, methodieken en technieken vanuit verschillende stromingen waarmee we samen de begeleiding vorm geven volledig op jouw maat.

Tot slot sta ik ook op de zorgkaart van transgender infopunt, dat wil zeggen dat je bij mij in begeleiding kan komen wanneer je vragen hebt rond je genderidentiteit (doorverwijsbrief mogelijk).

Ik ben 5 jaar werkzaam geweest in het Centrum Algemeen Welzijn als hulpverlener binnen het team intrafamiliaal geweld en hou van levenslang leren. Eerder haalde ik de master Seksuologie, momenteel volg ik een opleiding tot integratief psychotherapeut (4de jaar). Daarnaast heb ik al heel wat bijscholingen genoten en zal ik dat blijven doen.

Een gesprek duurt 50 minuten en kost voor een individuele cliënt 65 en voor een koppel 80 euro.