RELATIETHERAPIE

Iedereen wil beminnen en bemind worden. Toch loopt het vaak fout. Ook al hebben beide partners goede bedoelingen, soms lukt het niet om met elkaar in verbinding te komen en/of te blijven. Volgende problemen kunnen zich aandienen:

– We maken steeds ruzie!

Jullie zijn niet in staat om problemen op te lossen, integendeel, ze nemen met de dag toe! Ze belemmeren jou in je dagelijks functioneren. Je partner hoort en begrijpt jouw niet.

– Mijn partner is vreemdgegaan!

Je voelt je afgewezen, je bent boos en eenzaam. Twijfel aan jezelf als partner en mens steekt de kop op. Heftige gevoelens blokkeren de communicatie en het samen leven.

– Ik voel me eenzaam, ook al heb ik een partner.

Je hebt alles wat je hartje begeert, maar je voelt je alleen en onbegrepen. Jullie maken elkaar steeds dezelfde verwijten of praten nog nauwelijks met elkaar.

Ervaar je sleur? Is de seks verdwenen en mis je intimiteit? Heb jij het idee dat je beter kunt gaan scheiden? Relatietherapie helpt om dichter bij elkaar te komen en de intimiteit en veiligheid binnen jullie relatie te herstellen. Of op een verbonden manier de partnerrelatie te beëindigen. Je leert alles bespreekbaar te maken en beslissingen te nemen. 

Conny Ielegems

psychotherapeut/ EMDR-en relatietherapeut

Mieke Claes

psychotherapeut/ relatietherapeut

Randolf Smeets

muziektherapeut

Els Van Stappen

seksuoloog/relatietherapeut