ZELFONTPLOOIING

groeien en blijven groeien

Vaardigheden ontwikkelen, inzichten winnen, talenten ontdekken, dromen realiseren, leren luisteren naar je eigen intuïtie, zelfleiderschap ontwikkelen,…  Zelfontplooiing of persoonlijke ontwikkeling is altijd boeiend. Er staat geen leeftijd en geen limiet op. Investeer in je eigen groei. Niet alleen jij, maar iedereen uit je omgeving wint er bij. 

Een effortless coach helpt je komaf maken met je belemmeringen. Samen op weg naar een moeiteloos leven waarin alles op een natuurlijke manier verloopt.

Hoe begin je aan het bewandelen van jouw authentiek pad? Een goed startpunt is het kennen van je eigen talenten en waarden.

Ontmoet jezelf in de muziek. Via muzikaal samenspel met de muziektherapeute ontdek je hoe het leven nu klinkt en welke melodie nog beter bij jou past. 

Sound & Vision is een unieke therapievorm die de kracht van klank en beelden combineert. Voor iedereen die iets positief in beweging wilt zetten. 

Bewustzijnstherapie maakt niet alleen zichtbaar wat eerder onbewust was. Het vergroot ook je draagkracht en zelfredzaamheid. Zijn wie je écht bent wordt gestimuleerd.

Ook in ons vormingsaanbod vind je heel wat  workshops, lezingen,… die jouw groei prikkelen.