Workshop ‘I’

Soms moet er energetisch iets opgeruimd worden om je terug beter in je vel te kunnen voelen. Vreemde en onwelkome energieën kunnen jouw energiehuishouding in de war sturen. Dat kan zich uiten in negatieve gedachten, angsten, lichamelijke klachten, chronische vermoeidheidssyndromen, … Je leert je van onzuiverheden te ontdoen aan de hand van zuiverende acties en materialen zoals imaginatie, klank, water, stenen, remedies, positieve gedachten,… 

Als er iets niet goed voelt in je huis, is het belangrijk om ook je huis te zuiveren. Een huis energetisch zuiveren is vakwerk. Maar er zijn wel een heleboel dingen die je ook zelf kan.

 

De workshops ‘me’, ‘myself’ en ‘I’ zijn aan elkaar gelinkt. Ze vormen een drieluik. Het is een cursus zelfzorg, met een bijzondere focus op het zorg dragen voor je eigen energie. Je leert jezelf energetisch beschermen (ME), opladen (MYSELF) en zuiveren (I). Ook tips voor het energetisch ‘ontladen’ komen aan bod. Naar onze mening zouden deze vaardigheden standaard deel moeten uitmaken van de eindtermen op school. Zeker in deze moderne tijd waar er zoveel mensen (hoog) sensitief zijn. Jammer genoeg is dat nog niet het geval. 

Je kan elke workshop apart volgen. Je kan ze bij voorkeur alle drie opeenvolgend als een krachtig groeitraject volgen. Je krijgt dan 15 euro korting.

The event is finished.

Date

apr 22 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

prijs

25 euro

meer info

Read More
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Gerrit Maris

organisator

Gerrit Maris
Phone
0470984400
Email
info@soundbus.eu
Website
http://www.soundbus.eu/nl/home-nl-be
Read More