Workshop ‘me’

Voel je je vaak suf of leeg? 

In de workshop ‘me’ leer je jezelf energetisch beschermen. 

Belangrijk als je niet wil dat anderen jouw energie verstoren of ermee gaan lopen. 

Ideaal voor werknemers die tijdens hun werk in nauw contact komen met (kwetsbare) mensen: sociale beroepen, thuiszorg, onderwijs,… Voelt het alsof je alles hebt weggegeven op ’t einde van je werkdag? Of heb je gewoon een vermoeiende rebel in huis? 

Voorkom dat je energie verliest. Jezelf beschermen is geen overbodige luxe in een tijdperk waar je constant tegen andere mensen aanbotst. Alleen al de drukte van een stad kan je letterlijk overvallen. Dankzij de algemene tips en technieken uit de workshop kan je zonder angst in interactie treden met anderen. Je creëert een persoonlijk ‘beschermingsritueel’, een tool die bij jou past en die jou veiligheid biedt. 

 

De workshops ‘me’, ‘myself’ en ‘I’ zijn aan elkaar gelinkt. Ze vormen een drieluik. Het is een cursus zelfzorg, met een bijzondere focus op het zorg dragen voor je eigen energie. Je leert jezelf energetisch beschermen (ME), opladen (MYSELF) en zuiveren (I). Ook tips voor het energetisch ‘ontladen’ komen aan bod. Naar onze mening zouden deze vaardigheden standaard deel moeten uitmaken van de eindtermen op school. Zeker in deze moderne tijd waar er zoveel mensen (hoog) sensitief zijn. Jammer genoeg is dat nog niet het geval. 

Je kan elke workshop apart volgen. Je kan ze bij voorkeur alle drie opeenvolgend als een krachtig groeitraject volgen. Je krijgt dan 15 euro korting.

The event is finished.

Date

apr 02 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

prijs

25 euro

meer info

Read More
Gerrit Maris

organisator

Gerrit Maris
Phone
0470984400
Email
info@soundbus.eu
Website
http://www.soundbus.eu/nl/home-nl-be
Read More