Workshop ‘myself’

Jouw energie beschermen is één zaak. Energie bijtanken een andere. Ook dit kan je leren. Je krijgt zicht op interne en externe bronnen van energie. Je maakt contact met je innerlijke krachtbronnen, zet ze om in symbolen en leert hoe je ze in het dagdagelijkse leven kunt aanwenden. Ook natuurelementen, de aarde, het universum, klank en verbeelding ontdek je als sterke energiegevers. Hoe krijg je toegang tot hun onuitputtelijke voorraad aan energie? Deze workshop toont je de weg. Een goede nachtrust blijft natuurlijk essentieel. Daarom geven we kort ook enkele tips mee over het gezond afsluiten van (drukke) dagen. 

De workshops ‘me’, ‘myself’ en ‘I’ zijn aan elkaar gelinkt. Ze vormen een drieluik. Het is een cursus zelfzorg, met een bijzondere focus op het zorg dragen voor je eigen energie. Je leert jezelf energetisch beschermen (ME), opladen (MYSELF) en zuiveren (I). Ook tips voor het energetisch ‘ontladen’ komen aan bod. Naar onze mening zouden deze vaardigheden standaard deel moeten uitmaken van de eindtermen op school. Zeker in deze moderne tijd waar er zoveel mensen (hoog) sensitief zijn. Jammer genoeg is dat nog niet het geval. 

Je kan elke workshop apart volgen. Je kan ze bij voorkeur alle drie opeenvolgend als een krachtig groeitraject volgen. Je krijgt dan 15 euro korting.

The event is finished.

Date

apr 15 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

prijs

25 euro

meer info

Read More
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Gerrit Maris

organisator

Gerrit Maris
Phone
0470984400
Email
info@soundbus.eu
Website
http://www.soundbus.eu/nl/home-nl-be
Read More