Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en veranderingen van het lichaam tijdens de zwangerschap.

  1. Aanpassingen voor het lichaam: Zwangerschapsyoga bevat specifieke houdingen en oefeningen die zijn aangepast om rekening te houden met de fysieke veranderingen die optreden tijdens de zwangerschap. De focus ligt vaak op het versterken van de spieren die belangrijk zijn voor de geboorte en het verminderen van spanning in het lichaam.
  2. Ademhalingstechnieken: Zwangerschapsyoga benadrukt het belang van bewuste ademhaling. Ademhalingstechnieken kunnen helpen bij het verminderen van stress, het vergroten van de zuurstoftoevoer naar zowel moeder als baby, en het bevorderen van ontspanning.
  3. Ontspanning: De sessies bevatten vaak ontspanningsoefeningen en meditatie, die kunnen helpen om stress te verminderen, slaap te verbeteren en een positieve mindset te bevorderen tijdens de zwangerschap.
  4. Community: Een plaats waar zwangere vrouwen samenkomen en ervaringen delen. Dit creëert een ondersteunende community waarin vrouwen zich kunnen verbinden met anderen die dezelfde fase van het leven doorgaan.
  5. Voorbereiding op bevalling: omvat ook informatie en oefeningen die specifiek gericht zijn op de bevalling, zoals houdingen/positieopties en partneroefeningen.

Tien weken met andere zwangere vrouwen en de kracht van de groepsenergie. Je lichaam voorbereiden, soepel maken voor de aankomende geboorte van je baby alsook van jouw als mama. Samen onderweg, uitkijkend en voorbereidend naar de geboortedag. 

De zwangerschaps yoga vindt wekelijks plaats op vrijdag van 11u00 tot 12u00. Een ‘losse’ les is €20 , een proefles is €15 en een 10 beurtenkaart is €150. Graag inschrijven en dat kan tot de dag ervoor.

Date

jun 21 2024

Time

11:00 - 12:00

prijs

20.00€
in harmonie

locatie

in harmonie
Overstraat 2, 3290 Diest
Daisy Neven

organisator

Daisy Neven
Phone
0472281670
Email
douladaisyneven@gmail.com