Daisy Neven

Doula/ Reiki

aanwezig op vrijdag

Ik ben Daisy: vrouw, dochter, zus, mama, vriendin, meter, doula, coach, docente. Getrouwd met mijn liefdevolle man Frederick. Samen zijn we gezegend met 3 fantastische kinderen: Fausto, Austin en Anna-belle.

Door al mijn eigen ervaringen in het proces van zwanger worden, zwangerschap beëindigen, zwangersschapsverlies, geboorte en moeder worden, doe ik wat ik doe. 

Bij mijn eigen bevallingen gaf ik (jammer genoeg) de regie uit handen. Tijdens de opleiding tot doula besefte ik hoe hard ik een doula naast mij had gemist. Iemand die er was van het begin van de zwangerschap tot enige tijd na de geboorte, iemand die mij informeerde en me ondersteunde bij wat nu echt bij me past. Iemand die me volgende vragen zou gesteld hebben:

Hoe wil jij je voelen tijdens heel dit avontuur? En hoe wil jij hier later op terug kijken? 

Uiteraard is dit alles niet allemaal te plannen, en gaat het er om hoe je ermee omgaat. De geboorte van je kind blijft je voor altijd bij en is onomkeerbaar. 

Daarom is een goede voorbereiding zo belangrijk en ook dat besefte ik pas achteraf. Ik krijg nog elke dag de uitnodiging om te omarmen dat, wat ik heb mogen ervaren, niet overeen stemde met dat wat ik wilde/ voelde door toen mijn gevoel niet te volgen (mijn kinderen spiegelen dit heel mooi 😉 ). 

Een zwangerschap en bevalling is één van de mooiste en meest bijzondere gebeurtenis in een vrouw haar leven. Hoe waardevol is dit als je voorbereid  en in vertrouwen in dit avontuur kan stappen? 

Je trouwdag laat je ook alles behalve op je af komen, om dan te zien wat er die dag gebeuren zal. Jammer genoeg gaan we zo wel om met de zwangerschap en de geboorte. Om hier verandering in te brengen kan ik je ondersteunen op verschillende vlakken door mijn groepsaanbod van zwangerschapsyoga, zwangerschapscursus en de mama-baby yoga. 

Je kan ook – al dan niet met een kinderwens/ zwanger- één op één terecht bij mij voor oa. reiki-sessie, holistic pulsing, sluitingsritueel, …

Ik heb een holistische kijk en werk intuitief. Alles is met elkaar verbonden.  What you see is what you get! Ik volg mijn hart want dat klopt. 

Denk vooral in mogelijkheden ipv beperkingen. En bovenal geloof ik erin dat je je eigen geluk creëert van binnenin.