Gerrit Maris

Gerrit Maris

coördinator, iedere weekdag aanwezig

Transformatie en authenticiteit

Ik ben Gerrit Maris. Mijn Indiaanse leermeesters-sjamanen noemen mij ‘Changing Man’. Dat is een zegen en een opdracht. Ikzelf beleef en belichaam ‘transformatie’ en ik ondersteun groepen en individuen in hun transformatieprocessen.

Eén van de mysteries van het leven (en de dood) is dat alles voortdurend verandert.  Zo werk ik sinds 3 jaar als oprichter-coördinator van deze groepspraktijk en als klanktherapeut, maar ooit was ik onderwijzer, monteur/animator van een rondreizende kunstwerk-attractie, navormer onderwijsvernieuwing, vormingswerker voor jongeren, seks-educator, expert in mensenrechteneducatie bij Council of Europe, creatief brein van de Kinderrechtenscholen, train-the-trainers, vuurman, auteur, …

De sleutel tot een vervullend leven is authenticiteit.

Gewoon je passionele authentieke zelf kunnen zijn in alles wat je doet, in het dagelijks leven, privé of professioneel, in je gezin, bij vrienden of onbekenden, …

Klinkt simpel; maar het grote probleem bestaat erin dat de meeste mensen van kleinsaf geleerd hebben om zich aan te passen aan anderen, gevoelens weg te duwen of te negeren, te leven volgens de verwachtingen van de omgeving enz. We weten op den duur niet meer wie we werkelijk zijn of wat we diep van binnen verlangen. 

Ik was die verbinding met mezelf ook kwijt. Het heeft me jaren gekost om dit (opnieuw) te leren en dagelijks toe te passen in mijn leven.

Nu begeleid ik mensen om dat diepe contact te leren maken met stukken van zichzelf, opgeslagen in het onderbewuste. Zo ontstaan kansen om te groeien in authentieke kracht en te gaan stralen i.p.v. uit te doven. Ik help je je persoonlijke en unieke energie-tools te ontwikkelen en je energie-huishouding te managen.

Voor dit diepgaande transformatiewerk gebruik ik imaginatie-technieken, humor, klanktherapie en stembevrijding, -indien gewenst ook sjamanistische technieken-, en put ik uit al die jaren (internationale) ervaring, privé en professioneel.

AANBOD

 • algemene coördinatie en intakegesprekken In Harmonie
 • stembevrijding (voor meer zelfvertrouwen en assertiviteit)
 • klankrelaxatie en klanktherapie
 • coaching aan de hand van imaginatietechnieken
 • workshops
  • energetische zelfzorg
  • thema klank of stembevrijding
  • persoonlijke ontwikkeling
 • train the trainer onderwijs(innovatie)