Tijl Bertels

diëtist en diabeteseducator

aanwezig op woensdag

Wie ben ik?

Hallo, Ik ben Tijl, diëtist en diabeteseducator bij “In Harmonie.”

Tijdens mijn opleidingen als kok, diëtist en diabeteseducator heb ik geleerd mijn 2 passies te combineren: lekker eten en gezond leven.

Ik gebruik mijn 20-jarige (professionele) passie en ervaring om samen met jou je eetpatroon te analyseren en dit evenwichtiger en gezonder te maken.

Wat doe ik precies?

Ik ga samen met jou op pad om een gezonder en toch lekker eetpatroon te ontwikkelen.  Het is dan ook mijn taak om oplossingen te vinden omtrent verschillende voedingsproblemen.

Wil je graag een persoonlijke aanpak en een methode op jouw maat om de voeding beter af te stellen op je gewoontes? Dan zoeken we tijdens een consultatie samen de beste manier om hier op jouw tempo en wensen aan te beginnen. 

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

  • overgewicht
  • darmproblematiek (prikkelbare darm, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa,…)
  • diabetes
  • voeding bij sporten

Aan de hand van nauwkeurige meetgegevens evalueren we samen de veranderingen in jouw lichaam. Met een gedetailleerde vet- en spiermassameting kunnen we doelgericht werken.

Hoe ga ik te werk?

Alles begint met een goede start. Eerst neem ik de tijd om jou en jouw voedingsgewoontes goed te bevragen en van daaruit stel ik samen met jou een traject voor.

Voor de eerste kennismaking neem ik 1 u de tijd en van daaruit bekijken we hoe ik je zo goed mogelijk verder kan helpen.

Praktisch

De meeste mutualiteiten geven een terugbetaling voor dieetconsultaties. Contacteer me zeker voor meer info hierover.