lichaamszorg en
-educatie

Op zoek naar de correcte info  om te leren leven met diabetes? Met zijn voorliefde voor voeding legt onze diabeteseducator haarfijn uit hoe hiermee om te gaan.

Voetreflexologie is meer dan ontspanning. Het brengt verlichting bij stress of (emotionele) klachten, het verbetert de doorbloeding en heft blokkades op . 

Bij traditionele Chinese acupunctuur wordt het therapeutisch effect bekomen door het aanprikken van specifieke punten op het lichaam. De punten liggen op de meridianen of “energiebanen”.

De Feldenkrais methode is gebaseerd op “leren leren” door middel van het lichaam. De methode maakt gebruik van ludieke, speelse bewegingen om meer kwaliteit in je dagelijks leven te brengen.

Heb je kleine of grote lichamelijke, mentale of emotionele klachten, dan kan de fasciatherapie een sleutelrol spelen in je genezingsproces.

Onze voeding heeft een grote impact op ons welzijn en gezondheid.  Onze diëtist gaat samen met jou op pad om een gezonder en toch lekker eetpatroon te ontwikkelen. 

Yoga zorgt voor mentaal-emotioneel welzijn: het brengt je geest en je gedachten tot rust. Maar ook voor je lichamelijk welzijn is het top: het maakt je sterker, soepeler en fitter.