lichaamszorg en
-educatie

Zachtheid, wiegende bewegingen en diepe rust. Dat is Holistic Pulsing in een notendop. Ideaal om spanningen, stress en blokkades te helpen lossen.

Voetreflexologie is meer dan ontspanning. Het brengt verlichting bij stress of (emotionele) klachten, het verbetert de doorbloeding en heft blokkades op . 

Bij traditionele Chinese acupunctuur wordt het therapeutisch effect bekomen door het aanprikken van specifieke punten op het lichaam. De punten liggen op de meridianen of “energiebanen”.

De Feldenkrais methode is gebaseerd op “leren leren” door middel van het lichaam. De methode maakt gebruik van ludieke, speelse bewegingen om meer kwaliteit in je dagelijks leven te brengen.

Yoga zorgt voor mentaal-emotioneel welzijn: het brengt je geest en je gedachten tot rust. Maar ook voor je lichamelijk welzijn is het top: het maakt je sterker, soepeler en fitter.

Onze voeding heeft een grote impact op ons welzijn en gezondheid.  Onze diëtist gaat samen met jou op pad om een gezonder en toch lekker eetpatroon te ontwikkelen. 

Wil je graag zwanger worden en weten wanneer jouw meest vruchtbare periode is? Of wil je net een betrouwbare natuurlijke vorm van anticionceptie? Lees meer!

Heb je kleine of grote lichamelijke, mentale of emotionele klachten, dan kan de fasciatherapie een sleutelrol spelen in je genezingsproces.