lichaamszorg en
-educatie

De Feldenkrais methode is gebaseerd op “leren leren” door middel van het lichaam. De methode maakt gebruik van ludieke, speelse bewegingen om meer kwaliteit in je dagelijks leven te brengen.

Op zoek naar de correcte info  om te leren leven met diabetes? Met zijn voorliefde voor voeding legt onze diabeteseducator haarfijn uit hoe hiermee om te gaan.

Onze voeding heeft een grote impact op ons welzijn en gezondheid.  Onze diëtist gaat samen met jou op pad om een gezonder en toch lekker eetpatroon te ontwikkelen. 

Shi-atsu is Japans voor vinger-druk. Het is een manuele therapie die de natuurlijke lichaamsenergie (Ki) helpt herstellen, ongemakken laat verdwijnen, ziekte bestrijdt en gezondheid bevordert. 

Yoga zorgt voor mentaal-emotioneel welzijn: het brengt je geest en je gedachten tot rust. Maar ook voor je lichamelijk welzijn is het top: het maakt je sterker, soepeler en fitter.

Massage is een geweldige manier om je lichamelijke gezondheid en algemeen welzijn te verhogen. Welkom met of zonder pijnklachten!

Reiki is een vorm van energietherapie die blokkades aanpakt. Aandoeningen en emotionele toestanden worden ermee bewerkt.

Essentiële oliën worden al duizenden jaren gebruikt om ons lichaam en geest te versterken. Nieuwsgierig hoe geuren uit de natuur jou kunnen helpen?